Ingyenes Játékok

Top játékok

A 10 legtöbbet játszott játékok

A legtöbbet játszott játékok az interneten

A Legjobb Ingyenes Játékok az interneten, amelyek a legtöbbet játszott játék, hogy megteremtse a Top Ingyenes Játékok a neten. Ez a rangsor a legjobb játékok az interneten, a játékot, hogy már több alkalommal játszott. Honlapunk hálózat jelen van az egész világon, és több ezer látogatót és a résztvevők minden nap, hogy mi teremtjük felső valós adatokkal. Itt a legnépszerűbb tartalmak és az, hogy többen a számítógépükön, mert a tartalom ingyenes, és alkalmas az összes Windows operációs rendszer számítógépeken, amelyek tulajdonképpen a leggyakoribbak. Részt ebben a rangsorban a játékok és a szavazatok, mind értékelése és megosztása a játékokat az ismeretségi hálózat.

A legjobb ingyenes játékok

A legtöbbet játszott játék az Interneten:

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Hagyományos pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

252825 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék hozza a hagyományos pasziánsz a számítógéphez. A single-player játék. Még több halom kártyák felfelé kártyát látott. Meg kell helyezni a kártyákat az első négy cölöpök, melyek a ruhák a pakliban. Meg kell kezdeni egy munkát, és ki növekvő sorrendben a számok a kártyák értékét, ​​hogy vessen véget a kártya a király. A cél a játék, hogy az összes kártyát a játék a halom tetején. Ha elfogytak a lapok a képernyőn, akkor megnyeri a játékot. És persze jó szórakozást, csak egy kicsit.

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

(Golyókkal)

482673 szor játszott !
6

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Szoliter JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

75578 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék pasziánsz hozza az élet vissza a számítógépet. Megölni az időben halt meg, hogy egy pasziánsz játék, és szórakoztatják. Meg kell helyezni a kártyákat, hogy. Meg kell kezdeni az ász, majd két, ​​három, és így tovább. Tedd a számokat annak érdekében, és végződik a számok a pakli kártya. A játék a válogatás a betűk a számok. A kártyákat már sok, és menni eltávolítása kártyákat, hogy nézd meg a kártyákat van szüksége. A pasziánsz játék egyedül játszani a számítógépen az interneten keresztül.

Golyó színek JÁTÉKRA ►

(Karácsony)

1230631 szor játszott !
5

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a csoportok a lehető legnagyobb keresni több pontot minden mozgás.

Félhold pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

23845 szor játszott !
5

Ebben az ingyenes on-line játék, bemutatjuk a különböző típusú pasziánsz. A központi része a fórumon meg kell tegye a egyszínű kártyák növekvő és csökkenő másokban. De a széleken is verem a kártyák azonos színű emelkedő is csökkenő, hogy a kártyák, amire szükség van a központi dombok. Ezzel az egyszerű pasziánsz tölteni hosszú ideig szórakoztató, mert azokban az időkben, amikor nem tudod, hogy mit is csinál.

Crash team racing JÁTÉKRA ►

(Autós)

71649 szor játszott !
7

A legjobb online Crash Bandicoot játék, a flash verziója a népszerű Crash Team Racing, a PlayStation videojáték a 1999-es évre. Most már élvezheti a őrült futamok Crash Bandicoot és barátai. Csak akkor kell használni a nyilakkal vezetni a go-kart a legjobb, amit lehet, és eléri az első helyet, megnyerte az ellenfelek. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Hozzátéve, hogy 10 zuma JÁTÉKRA ►

(Matematika)

301056 szor játszott !
1

Ebben a játékban nem lesz összhangban golyók számokat rajtuk. A golyókat lő új labdákat a sorban. Ha a labdák lõsz és a golyó mellett adjunk hozzá a 10, ezeket a golyókat kell semmisíteni. Azt is elpusztítani egy csoportja azonos számú golyó csak egy labdát. Ha elpusztítják a labdák akkor a következő szintre. Ha a golyó eléri a lyukat, akkor elveszíti a játékot. Alkalmanként lesz az érmék, hogy megjelenik a képernyőn, akkor a hajtás az érméket, hogy a színek sorrendje a golyó egy ideig, akkor sokkal könnyebb. Használja az egeret, hogy ellenőrizzék a irányba a lövéseket, és kattintson a hajtás. Azt is nyomja le a szóköz csere között, hogy a labda a lövés, és a következő labdát lőni.

Simpson család Toronyba JÁTÉKRA ►

(Simpson Család)

130343 szor játszott !
5

Ebben az addiktív játék Simpson család. Kattints az egeret a kép, amely tekintettel van a másik oldalon azonos képet az kattintott. Ha egyszer 've kattintott, akkor egy másik képet, vagy csökken a torony megy le. A végső cél az, hogy tartózkodás nélkül képet.

Klasszikus buborékok JÁTÉKRA ►

(Golyókkal)

15036 szor játszott !
3

Ebben a játékban van egy rács a labdákat, hogy lassan halad lefelé. Be kell lőni labdák elpusztítani őket alkotó csoportok 3 vagy több golyó az azonos színű. A különböző színű golyók is leesnek, ha azok alá az is, hogy teszi tönkre. Néha szükség lehet lőni a labdát a falra úgy, hogy lepattan és megsemmisíti más labda. Ha nem tudja elpusztítani az összes golyót, mielőtt azok elérnék a képernyő alján, akkor elveszíti.