Ingyenes Játékok

Top játékok

A 10 legtöbbet játszott játékok

A legtöbbet játszott játékok az interneten

A Legjobb Ingyenes Játékok az interneten, amelyek a legtöbbet játszott játék, hogy megteremtse a Top Ingyenes Játékok a neten. Ez a rangsor a legjobb játékok az interneten, a játékot, hogy már több alkalommal játszott. Honlapunk hálózat jelen van az egész világon, és több ezer látogatót és a résztvevők minden nap, hogy mi teremtjük felső valós adatokkal. Itt a legnépszerűbb tartalmak és az, hogy többen a számítógépükön, mert a tartalom ingyenes, és alkalmas az összes Windows operációs rendszer számítógépeken, amelyek tulajdonképpen a leggyakoribbak. Részt ebben a rangsorban a játékok és a szavazatok, mind értékelése és megosztása a játékokat az ismeretségi hálózat.

A legjobb ingyenes játékok

A legtöbbet játszott játék az Interneten:

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Hagyományos pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

298664 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék hozza a hagyományos pasziánsz a számítógéphez. A single-player játék. Még több halom kártyák felfelé kártyát látott. Meg kell helyezni a kártyákat az első négy cölöpök, melyek a ruhák a pakliban. Meg kell kezdeni egy munkát, és ki növekvő sorrendben a számok a kártyák értékét, ​​hogy vessen véget a kártya a király. A cél a játék, hogy az összes kártyát a játék a halom tetején. Ha elfogytak a lapok a képernyőn, akkor megnyeri a játékot. És persze jó szórakozást, csak egy kicsit.

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

(Golyókkal)

515049 szor játszott !
6

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Szoliter JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

85841 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék pasziánsz hozza az élet vissza a számítógépet. Megölni az időben halt meg, hogy egy pasziánsz játék, és szórakoztatják. Meg kell helyezni a kártyákat, hogy. Meg kell kezdeni az ász, majd két, ​​három, és így tovább. Tedd a számokat annak érdekében, és végződik a számok a pakli kártya. A játék a válogatás a betűk a számok. A kártyákat már sok, és menni eltávolítása kártyákat, hogy nézd meg a kártyákat van szüksége. A pasziánsz játék egyedül játszani a számítógépen az interneten keresztül.

Golyó színek JÁTÉKRA ►

(Karácsony)

1239391 szor játszott !
5

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a csoportok a lehető legnagyobb keresni több pontot minden mozgás.

Félhold pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

31513 szor játszott !
5

Ebben az ingyenes on-line játék, bemutatjuk a különböző típusú pasziánsz. A központi része a fórumon meg kell tegye a egyszínű kártyák növekvő és csökkenő másokban. De a széleken is verem a kártyák azonos színű emelkedő is csökkenő, hogy a kártyák, amire szükség van a központi dombok. Ezzel az egyszerű pasziánsz tölteni hosszú ideig szórakoztató, mert azokban az időkben, amikor nem tudod, hogy mit is csinál.

Crash team racing JÁTÉKRA ►

(Autós)

76366 szor játszott !
7

A legjobb online Crash Bandicoot játék, a flash verziója a népszerű Crash Team Racing, a PlayStation videojáték a 1999-es évre. Most már élvezheti a őrült futamok Crash Bandicoot és barátai. Csak akkor kell használni a nyilakkal vezetni a go-kart a legjobb, amit lehet, és eléri az első helyet, megnyerte az ellenfelek. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Suduko diagonális JÁTÉKRA ►

(Sudoku)

78003 szor játszott !
4

Töltse ki a terek 1-9 az alábbiak szerint határozott: 1. A számok minden sor vagy oszlop, vagy átlósan nem ismételjük 2. A számok minden 3x3-csoport (veszi körül vastag vonalak) nem ismételjük

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

(Földrajz)

122401 szor játszott !
6

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.

Draculaura színezés JÁTÉKRA ►

(Kifestős)

18682 szor játszott !
6

Ingyenes online játék, ahol meg lehet színezni interneten Draculaura, az aranyos vámpír lány a Monster High. Color Draculaura, hogy a szeretet, és kiírja az eredményt. Ki is nyomtathatja előtt színező-, és szín azt festékek. Ha azt szeretnénk, hogy színes a többi karakter Monster High, látogasson el a Coloringpagesmania.com és talál több száz színező oldalak.

Rejtvény Tom és Jerry: macska versus az egér JÁTÉKRA ►

(Tom és Jerry)

57855 szor játszott !
6

Ebben a játékban, van, hogy a rejtvény a Tom és Jerry. Ehhez, kattintson a darab, a bal egérgombbal válassza ki a darabot, és az egér mozgatásával mozog a darab. A kiigazítás automatikus, ha beállítja egyik részéből a másikba. Meg kell, hogy minden darab illik egymáshoz, hogy újra látni a teljes képet. A rejtvény egy kép a rajzfilm-sorozat Tom és Jerry. A képen a macska Tom szól, hogy elérje az egér Jerry egy lapáttal. Az egér menekül az egér lyukat a falon a ház.