Ingyenes Játékok

Top játékok

A 10 legtöbbet játszott játékok

A legtöbbet játszott játékok az interneten

A Legjobb Ingyenes Játékok az interneten, amelyek a legtöbbet játszott játék, hogy megteremtse a Top Ingyenes Játékok a neten. Ez a rangsor a legjobb játékok az interneten, a játékot, hogy már több alkalommal játszott. Honlapunk hálózat jelen van az egész világon, és több ezer látogatót és a résztvevők minden nap, hogy mi teremtjük felső valós adatokkal. Itt a legnépszerűbb tartalmak és az, hogy többen a számítógépükön, mert a tartalom ingyenes, és alkalmas az összes Windows operációs rendszer számítógépeken, amelyek tulajdonképpen a leggyakoribbak. Részt ebben a rangsorban a játékok és a szavazatok, mind értékelése és megosztása a játékokat az ismeretségi hálózat.

A legjobb ingyenes játékok

A legtöbbet játszott játék az Interneten:

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Hagyományos pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

292270 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék hozza a hagyományos pasziánsz a számítógéphez. A single-player játék. Még több halom kártyák felfelé kártyát látott. Meg kell helyezni a kártyákat az első négy cölöpök, melyek a ruhák a pakliban. Meg kell kezdeni egy munkát, és ki növekvő sorrendben a számok a kártyák értékét, ​​hogy vessen véget a kártya a király. A cél a játék, hogy az összes kártyát a játék a halom tetején. Ha elfogytak a lapok a képernyőn, akkor megnyeri a játékot. És persze jó szórakozást, csak egy kicsit.

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

(Golyókkal)

511083 szor játszott !
6

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Szoliter JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

84582 szor játszott !
3

Ez az ingyenes online játék pasziánsz hozza az élet vissza a számítógépet. Megölni az időben halt meg, hogy egy pasziánsz játék, és szórakoztatják. Meg kell helyezni a kártyákat, hogy. Meg kell kezdeni az ász, majd két, ​​három, és így tovább. Tedd a számokat annak érdekében, és végződik a számok a pakli kártya. A játék a válogatás a betűk a számok. A kártyákat már sok, és menni eltávolítása kártyákat, hogy nézd meg a kártyákat van szüksége. A pasziánsz játék egyedül játszani a számítógépen az interneten keresztül.

Golyó színek JÁTÉKRA ►

(Karácsony)

1238337 szor játszott !
5

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a csoportok a lehető legnagyobb keresni több pontot minden mozgás.

Félhold pasziánsz JÁTÉKRA ►

(Pasziánsz)

30427 szor játszott !
5

Ebben az ingyenes on-line játék, bemutatjuk a különböző típusú pasziánsz. A központi része a fórumon meg kell tegye a egyszínű kártyák növekvő és csökkenő másokban. De a széleken is verem a kártyák azonos színű emelkedő is csökkenő, hogy a kártyák, amire szükség van a központi dombok. Ezzel az egyszerű pasziánsz tölteni hosszú ideig szórakoztató, mert azokban az időkben, amikor nem tudod, hogy mit is csinál.

Suduko diagonális JÁTÉKRA ►

(Sudoku)

77345 szor játszott !
4

Töltse ki a terek 1-9 az alábbiak szerint határozott: 1. A számok minden sor vagy oszlop, vagy átlósan nem ismételjük 2. A számok minden 3x3-csoport (veszi körül vastag vonalak) nem ismételjük

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

(Földrajz)

121787 szor játszott !
6

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.

Kigyullad a karácsonyfa JÁTÉKRA ►

(Karácsony)

18569 szor játszott !
5

Egy ingyenes online szórakoztató játék, hírszerzési és ügyességi, ahol meg kell forgatni a darab kábel és csatlakozók a hagymákat, hogy befejezze a elektromos áramkört úgy, hogy az összes izzó világít egyszerre. Ön tud játszani, ha azt szeretnénk, hogy a legmagasabb pontszámot, akkor regisztrálja a végén a játék.

Rejtvény Tom és Jerry: macska versus az egér JÁTÉKRA ►

(Tom és Jerry)

57357 szor játszott !
6

Ebben a játékban, van, hogy a rejtvény a Tom és Jerry. Ehhez, kattintson a darab, a bal egérgombbal válassza ki a darabot, és az egér mozgatásával mozog a darab. A kiigazítás automatikus, ha beállítja egyik részéből a másikba. Meg kell, hogy minden darab illik egymáshoz, hogy újra látni a teljes képet. A rejtvény egy kép a rajzfilm-sorozat Tom és Jerry. A képen a macska Tom szól, hogy elérje az egér Jerry egy lapáttal. Az egér menekül az egér lyukat a falon a ház.

Simpson család Toronyba JÁTÉKRA ►

(Simpson Család)

133710 szor játszott !
5

Ebben az addiktív játék Simpson család. Kattints az egeret a kép, amely tekintettel van a másik oldalon azonos képet az kattintott. Ha egyszer 've kattintott, akkor egy másik képet, vagy csökken a torony megy le. A végső cél az, hogy tartózkodás nélkül képet.