Ingyenes Játékok

Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club)

Játék Winx Club

Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club)

Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club) Értékelés: 5/10

Játék Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club)

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ilyen módon a játékban kell öltöztetése Bloom, egy karakter az animációs sorozat Winx Club. A ruha, kattints az ikonok alján található a képernyő és a munkához. Meg kell választani a frizura, ruhák, cipők és ékszerek, hogy tetszik. Minden elem a divat lány megy a divat. A rajzfilmsorozat néhány lányok, akik varázslatos tündérek. Ez a tevékenység teszi ki, a képzelet és a képességét, hogy a divat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13493 alkalommal online. Osztályozás 1493 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 406 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13493 szer
Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club)

Divat játék, amelyben van, hogy a ruha az egyik lány főszereplői Winx Club. Meg kell ruhát egy rajzfilmfigura, Bloom, aki az egyik varázslatos tündérek, akik a főszereplői az animációs sorozat. Ki kell választani ruhát neki egész szekrény, sok ruhát, mint például nadrág, szoknya vagy ruha. Személyre szabhatja a fodrász és a haj színe. Ékszerek, kiegészítők, cipők, és mindent, amit akar. Ön tud játszani, ahányszor csak szeretné összehasonlítani a különböző modelleket, hogy meg tudod csinálni. Fejleszteni kell a kreatív készségek ezt a játékot a divat a lányok és a rajongók a sorozat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club) a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Winx Club flash játék neve Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club). És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club), és összefüggésben áll a Winx Club. Az új játék Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club) az egyik legjobb játék az Winx Club megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club), hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ruha az egyik a varázslatos tündér (Winx Club)
VISSZA

Winx Club legtöbbet játszott játékok

Jelenetek a Winx Club JÁTÉKRA ►

Jelenetek a Winx Club

6
6 a 10 - 3956 szavazat
Játszott
40460
szer

Ebben az eredeti játék, akkor létre kell hozni egy jelenet karakterek az animációs sorozat Winx Club. Létrehozásához a jelenetet, meg kell választani a karakter a sorozatban, kattintson az egér, és húzza a karakter már játszott az egér mozgatásával a színpadra. Winx Club egy animációs sorozat és a fő karakterek tündérek mágikus erővel, amelyet használni a harcot a gonosz erőkkel. Itt vannak a fiúk és a lányok főszereplője a sorozat, úgy, hogy ...

Színezés a karakterek a Winx Club JÁTÉKRA ►

Színezés a karakterek a Winx Club

5
5 a 10 - 4284 szavazat
Játszott
40268
szer

Ebben a játékban, akkor a szín, meg kell festeni színes karaktereket a televíziós rajzfilmsorozat Winx Club. Színezés ezeket a karaktereket, akkor ki kell választani az egyik főszereplő mese. Ha kiválasztotta a lányt, kattints a színárnyalat, és válasszon egy színt a színárnyalat választott az egérrel. Miután kiválasztotta a színt, kattints egy elemre a képet festeni, hogy az elem ezt a színt. Ha festett színes tündérek, meg tudod csinálni ugyanezt a többi ...

Winx Club: öltözködés egy tündér JÁTÉKRA ►

Winx Club: öltözködés egy tündér

5
5 a 10 - 2432 szavazat
Játszott
31938
szer

Egy kis mágia a divatos tevékenység, amelyben meg kell választani, ruhák, kiegészítők, haj és smink egy tündér Winx Club sorozat. Ahhoz, öltözzön fel a lány, ki kell választani, hogy melyik tetszik tündér az összes főszereplők. Kattintson választani tündér, hogy tetszik a jobb felső sarokban a képernyőn. Miután kiválasztotta a tündér, kattints a ruhát, amit a legjobban szeret az egérrel. Ez a ruha van a bal oldalon a képernyő.