Ingyenes Játékok

Winx Klubban: smink

Játék Winx Club

Winx Klubban: smink

Winx Klubban: smink Értékelés: 6/10

Játék Winx Klubban: smink

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A teljes készlet a haj és a smink, láthatjuk a karakter az animációs sorozat Winx Club, és meg kell választani a frizura, smink, szem, arcszín, ruha, ajkak, szárnyak, ékszerek és a háttér, hogy tetszik. E a tevékenységek elvégzéséhez, kattints az egér ikonra található a bal oldalon a képernyő. Ön sorrendje az ikonok, az első fodrászat paróka, frizurák és színek. Ezután az ékszerek fülbevalók, nyakláncok és egyéb ékszerek. Meg lehet változtatni a színét a szemét. Smink a bőr. Meghatározza az alak az ajkak és a szempillák. Azt is megváltoztathatja az alakját a szárnyait a lány, és végül megváltoztatja a háttérképet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 25679 alkalommal online. Osztályozás 735 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1192 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 25679 szer
Winx Klubban: smink

Játék, ahol meg kell változtatni a kép egy rajzfilmfigura. Meg kell, hogy ki és öltöztetős a tündér, egy animált karakter. Winx Club egy animációs sorozat. A főszereplők a sorozat egy tündér mágikus erővel, és a harcot a gonosz erőivel. A sorozat sikeres volt, és rengeteg játék, könyv, ruha, DVD-k és a film. Ez egy olyan játék, ahol meg kell alkalmazni smink, haj, ruhák és ékszerek a tündérek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Winx Klubban: smink a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Winx Club flash játék neve Winx Klubban: smink. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Winx Klubban: smink, és összefüggésben áll a Winx Club. Az új játék Winx Klubban: smink az egyik legjobb játék az Winx Club megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Winx Klubban: smink, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Winx Klubban: smink
VISSZA

Winx Club legtöbbet játszott játékok

Jelenetek a Winx Club JÁTÉKRA ►

Jelenetek a Winx Club

6
6 a 10 - 3956 szavazat
Játszott
40460
szer

Ebben az eredeti játék, akkor létre kell hozni egy jelenet karakterek az animációs sorozat Winx Club. Létrehozásához a jelenetet, meg kell választani a karakter a sorozatban, kattintson az egér, és húzza a karakter már játszott az egér mozgatásával a színpadra. Winx Club egy animációs sorozat és a fő karakterek tündérek mágikus erővel, amelyet használni a harcot a gonosz erőkkel. Itt vannak a fiúk és a lányok főszereplője a sorozat, úgy, hogy ...

Színezés a karakterek a Winx Club JÁTÉKRA ►

Színezés a karakterek a Winx Club

5
5 a 10 - 4284 szavazat
Játszott
40270
szer

Ebben a játékban, akkor a szín, meg kell festeni színes karaktereket a televíziós rajzfilmsorozat Winx Club. Színezés ezeket a karaktereket, akkor ki kell választani az egyik főszereplő mese. Ha kiválasztotta a lányt, kattints a színárnyalat, és válasszon egy színt a színárnyalat választott az egérrel. Miután kiválasztotta a színt, kattints egy elemre a képet festeni, hogy az elem ezt a színt. Ha festett színes tündérek, meg tudod csinálni ugyanezt a többi ...

Winx Club: öltözködés egy tündér JÁTÉKRA ►

Winx Club: öltözködés egy tündér

5
5 a 10 - 2432 szavazat
Játszott
31940
szer

Egy kis mágia a divatos tevékenység, amelyben meg kell választani, ruhák, kiegészítők, haj és smink egy tündér Winx Club sorozat. Ahhoz, öltözzön fel a lány, ki kell választani, hogy melyik tetszik tündér az összes főszereplők. Kattintson választani tündér, hogy tetszik a jobb felső sarokban a képernyőn. Miután kiválasztotta a tündér, kattints a ruhát, amit a legjobban szeret az egérrel. Ez a ruha van a bal oldalon a képernyő.