Ingyenes Játékok

Zombik az Alvilágban

Játék vérfoltos

Zombik az alvilágban

Zombik az Alvilágban Értékelés: 8/10

Játék zombik az alvilágban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Mi a rosszabb, mint a zombik séta a földet? Van egy ügyeletes az alvilágban, de vigyázz, az elveszett lelkeket. Ők levágom a fejét, ha nem vágja az övék az első. Lődd le a bejövő csatlósai a pokol. Lődd le őket a fejét, hogy mentse golyók és lőszerek. Ne hagyd, hogy vágja meg!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7051 alkalommal online. Osztályozás 3215 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 10 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7051 szer
Zombik az Alvilágban

Ne feledje, hogy törekedjen a fejüket egy még sikeres ölni. Válassza ki a fegyvert a számokat a billentyűzet vagy az egér kerék, és mindig emlékszem, hogy újra, ha van rá lehetőséged.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Zombik az Alvilágban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Vérfoltos flash játék neve Zombik az Alvilágban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Zombik az Alvilágban, és összefüggésben áll a Vérfoltos. Az új játék Zombik az Alvilágban az egyik legjobb játék az Vérfoltos megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Zombik az Alvilágban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Zombik az Alvilágban
VISSZA

Vérfoltos legtöbbet játszott játékok

Megölte a Hírességek JÁTÉKRA ►

Megölte a hírességek

6
6 a 10 - 8530 szavazat
Játszott
60727
szer

Ebben a játékban minden Hírességek váltak a Zombik és ön az egyetlen, aki képes megölni õket! Mert, használja a betűket W, A, S és D kiszorítja, a bal egér gombbal a fotózást és a szóköz változtatni a fegyvert.

Megöl Birkák JÁTÉKRA ►

Megöl birkák

5
5 a 10 - 882 szavazat
Játszott
23436
szer

Ebben a döf játékban, meg kell ölni a birkák, mert sokan közülük már klónozták. Ön impulzus a bal egér gombbal lőni a birkák, és az egeret, hogy keresse meg a birkák.

Megöl Zombik JÁTÉKRA ►

Megöl zombik

5
5 a 10 - 1276 szavazat
Játszott
21132
szer

Ebben a játékban döf, láthatjuk, hogy a zombik úgy, mintha ölni. Meg kell ölni, mielőtt a zombik ölni. Ön impulzus a bal gombos egér-hoz lő a zombik, és az egeret, hogy menjen változó cél.