Ingyenes Játékok

A Bloody Mary Bosszú

Játék verekedős

A bloody mary bosszú

A Bloody Mary Bosszú Értékelés: 6/10

Játék a bloody mary bosszú

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Hihetetlen akciójáték, hol lesz a harc a szabad ártatlan embereket. Elkezdesz egy alap fegyver, az ököllel és rúgásokkal, de akkor előrelépés a játék olyan új fegyvereket, hogy segítenek a feladatot. A játék képernyőjén, hogy elhagyják azt mondta lesz lehetőségeket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 56842 alkalommal online. Osztályozás 278 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 3662 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 56842 szer
A Bloody Mary Bosszú

harcot, ütéseket, rúgásokkal, takarít ártatlan

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A Bloody Mary Bosszú a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Verekedős flash játék neve A Bloody Mary Bosszú. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A Bloody Mary Bosszú, és összefüggésben áll a Verekedős. Az új játék A Bloody Mary Bosszú az egyik legjobb játék az Verekedős megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A Bloody Mary Bosszú, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A Bloody Mary Bosszú
VISSZA

Verekedős legtöbbet játszott játékok

Csata Mechs JÁTÉKRA ►

Csata mechs

5
5 a 10 - 3122 szavazat
Játszott
39084
szer

Ez 2199, és a világ legnagyobb szórakoztató sport "Mech Wars". Ön egy új mech pilóta, megvizsgálva, hogy a nevet a nyilvántartó könyveket. Ne légy félénk! Írja be a páncélt, és bejutni a pilótafülkébe! Kövesse az utasításokat.

Harc a sárkányok JÁTÉKRA ►

Harc a sárkányok

6
6 a 10 - 2100 szavazat
Játszott
31478
szer

Öld meg a repülő sárkányok, és elpusztítja a erődítmények körül köpködés tüzet, vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány!. Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Meg kell repülni az égen, kerülgetve tűzgolyók jön a többi sárkány. Miközben megpróbálja elpusztítani az összes sárkányt, hogy tudsz lőni tűzgolyók. A repülésirányító játék, és lőni egyszerre. Nagyo ...

Szellemnek JÁTÉKRA ►

Szellemnek

5
5 a 10 - 4150 szavazat
Játszott
30323
szer

A szellemnek, fuss egy véres vérfürdő a Sprite megölése szórakoztató. Védje meg hackertevékenység területén, míg párjuk hordák ellenségek. Több szinten és 3 különböző karakter! Utasítás: arrow billentyűket; szóköz a lassú támadás; elterelési a gyors támadás.