Ingyenes Játékok

Kapcsolat a Színek a Kocka

Játék türelem

Kapcsolat a színek a kocka

Kapcsolat a Színek a Kocka Értékelés: 8/10

Játék kapcsolat a színek a kocka

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, van, hogy felfedezze a titkait a kocka. Használja a Ctrl és Törölje a cellába. Használd a szóköz, hogy fagyassza be a kocka. Használja az egér görgőjét, hogy kapcsoljuk be a kiválasztott színt. Kapcsolat minden pár hasonló színű markerek hogy töltsenek ki egy kocka. Nem lehet összekapcsolni sejtek átlósan. Ha megszeged a meglévő kapcsolat, válassza ki újra a szín a törött linket kattintva a két marker, majd dugja esetleges hiányosságok. Fekete sejteket blokkolja.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6223 alkalommal online. Osztályozás 3456 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6223 szer
Kapcsolat a Színek a Kocka

Alapvetően, ha kap több színben, és minden szín lesz két mezőt. Ön feladata, hogy ezt a két négyzet nélkül kezd, ahogy a többi színt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kapcsolat a Színek a Kocka a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Türelem flash játék neve Kapcsolat a Színek a Kocka. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kapcsolat a Színek a Kocka, és összefüggésben áll a Türelem. Az új játék Kapcsolat a Színek a Kocka az egyik legjobb játék az Türelem megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kapcsolat a Színek a Kocka, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kapcsolat a Színek a Kocka
VISSZA

Türelem legtöbbet játszott játékok

Puzzle darabról darabra a Simpsons JÁTÉKRA ►

Puzzle darabról darabra a simpsons

3
3 a 10 - 11426 szavazat
Játszott
109131
szer

A puzzle, ahol egy gombnyomással egy darab úgy tűnik, hogy kell elhelyezni, és nyomja, hogy a következő darab. Have fun ezt a puzzle, a főszereplői az animációs sorozat legőrültebb televízió (The Simpsons). Hogy teljes legyen a puzzle meg kell helyeznie a darab és a számítógép jelzi, ha már elhelyezte a darab, kattintson a piros gombot, és egy új rész a kép, hogy meg kell nézni, hol elhelyezni megjelenik. Tehát, hogy befejezze befejezni a puzzle, és ...

Szín Lánc JÁTÉKRA ►

Szín lánc

6
6 a 10 - 4636 szavazat
Játszott
53210
szer

Kattintás összemérés színek törölni őket - tud törölsz a teljes rács? Használ bomba ha kapsz megakadt. A hosszabb a lánca színeknek, a magasabb a kotta! Utasítások: Kattintás színes blokkok törölni őket, csinál hosszú lánca színnak magasabb rengeteg. Használ a bomba destory egy 3x3 rács. Ellenőrzés Vázlat: Tűz: bal egér és mozgás: egér.

Bejeweled színes blokk JÁTÉKRA ►

Bejeweled színes blokk

5
5 a 10 - 3598 szavazat
Játszott
52526
szer

Használja az egeret, hogy ellenőrizzék a színes blokkokat. Próbálja ki, hogy megszüntesse a csempe, hogy nyersz. Kattintson a bal gombot az egér, hogy a csempék és ejtsd amikor csak akarja. egyeznek a színek! Az első lehetőség a menü játszani.