Ingyenes Játékok

Számolja ki az út

Játék türelem

Számolja ki az út

Számolja ki az út Értékelés: 6/10

Játék számolja ki az út

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a világ a blokkokat. Platform felületek kék színű. Meg kell mozgatni a blokkot, hogy a sárga felület. Meg kell dobni a szám, hogy elérjük a sárga négyzet és csökken a helyes utat. Ha nem illik, a blokk fog robbanni. Meg kell számítani a biztonságos utat, hogy illeszkedjen a végén. A játék, a logika és a számítás, az út és a helyzet pontosnak kell lennie. Kövesse az utat a kék csempe, hogy elérjük a célt.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9951 alkalommal online. Osztályozás 2027 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 292 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9951 szer
Számolja ki az út

Mutasd meg a készségek logika. A platform a játszótér. Legyen a talaj tele van kék csempe. Csak egy sárga csempe. Meg kell dobni a blokk az egész platform, amíg el nem éri a sárga csempe. A blokk, hogy a pontos, hogy illeszkedjen az adott helyzetben. Meg kell gondolni, és oldja meg a problémát, nem könnyű. Meg kell csinálni a pontos útvonal számítás, hogy a darabokat a helyükre nem pattannak.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Számolja ki az út a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Türelem flash játék neve Számolja ki az út. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Számolja ki az út, és összefüggésben áll a Türelem. Az új játék Számolja ki az út az egyik legjobb játék az Türelem megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Számolja ki az út, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Számolja ki az út
VISSZA

Türelem legtöbbet játszott játékok

Puzzle darabról darabra a Simpsons JÁTÉKRA ►

Puzzle darabról darabra a simpsons

3
3 a 10 - 11426 szavazat
Játszott
108529
szer

A puzzle, ahol egy gombnyomással egy darab úgy tűnik, hogy kell elhelyezni, és nyomja, hogy a következő darab. Have fun ezt a puzzle, a főszereplői az animációs sorozat legőrültebb televízió (The Simpsons). Hogy teljes legyen a puzzle meg kell helyeznie a darab és a számítógép jelzi, ha már elhelyezte a darab, kattintson a piros gombot, és egy új rész a kép, hogy meg kell nézni, hol elhelyezni megjelenik. Tehát, hogy befejezze befejezni a puzzle, és ...

Szín Lánc JÁTÉKRA ►

Szín lánc

6
6 a 10 - 4636 szavazat
Játszott
52392
szer

Kattintás összemérés színek törölni őket - tud törölsz a teljes rács? Használ bomba ha kapsz megakadt. A hosszabb a lánca színeknek, a magasabb a kotta! Utasítások: Kattintás színes blokkok törölni őket, csinál hosszú lánca színnak magasabb rengeteg. Használ a bomba destory egy 3x3 rács. Ellenőrzés Vázlat: Tűz: bal egér és mozgás: egér.

Bejeweled színes blokk JÁTÉKRA ►

Bejeweled színes blokk

5
5 a 10 - 3598 szavazat
Játszott
51856
szer

Használja az egeret, hogy ellenőrizzék a színes blokkokat. Próbálja ki, hogy megszüntesse a csempe, hogy nyersz. Kattintson a bal gombot az egér, hogy a csempék és ejtsd amikor csak akarja. egyeznek a színek! Az első lehetőség a menü játszani.