Ingyenes Játékok

Puzzle darabról darabra a Simpsons

Játék türelem

Puzzle darabról darabra a simpsons

Puzzle darabról darabra a Simpsons Értékelés: 3/10

Játék puzzle darabról darabra a simpsons

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A puzzle, ahol egy gombnyomással egy darab úgy tűnik, hogy kell elhelyezni, és nyomja, hogy a következő darab. Have fun ezt a puzzle, a főszereplői az animációs sorozat legőrültebb televízió (The Simpsons). Hogy teljes legyen a puzzle meg kell helyeznie a darab és a számítógép jelzi, ha már elhelyezte a darab, kattintson a piros gombot, és egy új rész a kép, hogy meg kell nézni, hol elhelyezni megjelenik. Tehát, hogy befejezze befejezni a puzzle, és látni a teljes eredeti képet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 107664 alkalommal online. Osztályozás 102 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 11426 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 107664 szer
Puzzle darabról darabra a Simpsons

Egy eredeti játékot, hogy töltsenek ki egy puzzle, ahol a darab jelenik egyesével. Kattintson a piros gombra, hogy megjelenítse a rekordot. Van az összes kártyát a táblán, de csak az egyik. Vegye ki a darabot az egérrel, és arra törekszik, hogy megfelelő helyre a képen. A darabok téglalap alakú. Látod az eredeti kép mögött, de unalmasabb színekkel. Keresés az oldalon füleken, majd kattintson a gombra, hogy a következő. A kép egy jelenet az animációs sorozat, amelyben látjuk az összes karakter egy pihentető nap a vízen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Puzzle darabról darabra a Simpsons a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Türelem flash játék neve Puzzle darabról darabra a Simpsons. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Puzzle darabról darabra a Simpsons, és összefüggésben áll a Türelem. Az új játék Puzzle darabról darabra a Simpsons az egyik legjobb játék az Türelem megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Puzzle darabról darabra a Simpsons, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Puzzle darabról darabra a Simpsons
VISSZA

Türelem legtöbbet játszott játékok

Szín Lánc JÁTÉKRA ►

Szín lánc

6
6 a 10 - 4632 szavazat
Játszott
51410
szer

Kattintás összemérés színek törölni őket - tud törölsz a teljes rács? Használ bomba ha kapsz megakadt. A hosszabb a lánca színeknek, a magasabb a kotta! Utasítások: Kattintás színes blokkok törölni őket, csinál hosszú lánca színnak magasabb rengeteg. Használ a bomba destory egy 3x3 rács. Ellenőrzés Vázlat: Tűz: bal egér és mozgás: egér.

Bejeweled színes blokk JÁTÉKRA ►

Bejeweled színes blokk

5
5 a 10 - 3598 szavazat
Játszott
51029
szer

Használja az egeret, hogy ellenőrizzék a színes blokkokat. Próbálja ki, hogy megszüntesse a csempe, hogy nyersz. Kattintson a bal gombot az egér, hogy a csempék és ejtsd amikor csak akarja. egyeznek a színek! Az első lehetőség a menü játszani.

Mellkas toló JÁTÉKRA ►

Mellkas toló

5
5 a 10 - 5702 szavazat
Játszott
41576
szer

Használja a nyíl billentyűket a munkavállaló és nyomja meg a mellüket. Meg kell nyomja a mellüket, hogy megfelelő helyeket, amelyek a jelzett sárga négyzetek. Utasítás: használja nyíl billentyűket a munkavállaló és nyomja meg a mellüket.