Ingyenes Játékok

játékos Uno kártyajáték

Játék többszemélyes

Játékos uno kártyajáték

Játékos Uno kártyajáték Értékelés: 4/10

Játék játékos uno kártyajáték

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

UNO kártyajáték interneten. Ez egy multiplayer játék, ebben az esetben a többi játékos játszott a számítógép. A játék az egérrel, és a cél, hogy elfogyott a lapjait. A pontokat. Meg kell üzembe kártyákat az asztalra, hogy az azonos színű, vagy ugyanannyi, mint van néhány a kártyákat. Ezek a levelek a karakterek a Disney film Aladdin. Meg kell próbálnunk, hogy állítsa le az első az összes kártyát az asztalra, majd tartózkodni minden levelet. Ez a szórakoztató és addiktív játék a barátokkal. A játék a hivatalos honlapján Disney.co.uk Játékok.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 758405 alkalommal online. Osztályozás 7 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 71792 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 758405 szer
játékos Uno kártyajáték

Uno kártyajáték online multiplayer, ahol el kell hagynia az összes kártyát az asztalra az első. A játék felváltva, és az asztalon vannak olyan kártyák, amelyek egy számot és egy színt, és meg kell hagyni egy levelet a tiéd, hogy van, vagy ugyanannyi, vagy ugyanolyan színű, mint az ott. A cél a játék lényege, hogy hagyja el az összes kártyát az asztalra az első. Legyen egyforma lap és akkor engedje el. A karakterek a Disney film Aladdin díszítik a kártyákat meg kell játszani. A játék a Uno kártyajáték nagyon híres és vicces. Kártyák lehet rajzok rajzfilmfigurák, film, és színes.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott játékos Uno kártyajáték a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Többszemélyes flash játék neve játékos Uno kártyajáték. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve játékos Uno kártyajáték, és összefüggésben áll a Többszemélyes. Az új játék játékos Uno kártyajáték az egyik legjobb játék az Többszemélyes megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett játékos Uno kártyajáték, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

játékos Uno kártyajáték
VISSZA

Többszemélyes legtöbbet játszott játékok

Csocsó JÁTÉKRA ►

Csocsó

6
6 a 10 - 3486 szavazat
Játszott
30890
szer

Ebben a játékban lehet játszani asztali foci, foci játékot egy táblázat, mint egy futballpálya. Játszani meg kell kezdeni a választás a három különböző terület típus: játszani fű, a tengerparton vagy a jégen. És akkor is úgy dönt, hogy egyedül játszani, vagy többjátékos módban. Utasítás: 1 játékos mód - használja a fel és le nyilakat mozgatni a berendezést a kívánt irányba, 2 játékos mód - Hívd a barátaidat a multiplayer mód. Használja fel ...

Rakéták elleni szellemek JÁTÉKRA ►

Rakéták elleni szellemek

5
5 a 10 - 1116 szavazat
Játszott
18124
szer

Két-player játék, amelyben meg kell befejezni minden lehetséges fantomok, tűz rakéták őket. Szerezz több pontot, mint az ellenfél, hogy a győztes, lövészet a gonosz szellemeket. Ön választhat két különböző játékmódot. Utasítás: 1. játékos kell lőni a Shift billentyűt, és a 2-es játékos köze van a vezérlőgombot. Számolja ki rakéta kell, hogy elérjenek bármely a szellemek most. A fiatalabb szellemek kapsz több pontot, mint a nagyo ...