Ingyenes Játékok

Tetris: Az államok, az Egyesült Államok

Játék tetris

Tetris: az államok, az egyesült Államok

Tetris: Az államok, az Egyesült Államok Értékelés: 5/10

Játék tetris: az államok, az egyesült Államok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tetris egy olyan játék, amelyben a különböző darabok, hogy meg kell tenni a megfelelő helyre ebben a játékban az amerikai régiók az unió a klasszikus játék Tetris és a tudás az Egyesült Államok földrajz. Tudod mozgatni a régiók a nyilakkal és a szóközt, hogy forog. Van 3 nehézségi fokot. Meg kell, hogy az egyes államok alkotó Egyesült Államokban a megfelelő helyen, hogy minden alkalmas és teljes térkép az ország.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10327 alkalommal online. Osztályozás 2137 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 156 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10327 szer
Tetris: Az államok, az Egyesült Államok

Földrajz játék, amelyben meg kell helyezni a különböző térképek az Egyesült Államok az üres térkép. A cél az, hogy töltse ki a térképet az ország minden államot a maguk helyén. Mint a Tetris játék, amelyben a lapok, hogy illeszkedjen hézagmentesen, itt meg kell csinálni ugyanazt elemekkel amerikai térkép. Tudod jól, hogy az Egyesült Államok és az államok alkotják befejezni ezt a játékot, az intelligencia és a kultúra.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tetris: Az államok, az Egyesült Államok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tetris flash játék neve Tetris: Az államok, az Egyesült Államok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tetris: Az államok, az Egyesült Államok, és összefüggésben áll a Tetris. Az új játék Tetris: Az államok, az Egyesült Államok az egyik legjobb játék az Tetris megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tetris: Az államok, az Egyesült Államok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tetris: Az államok, az Egyesült Államok
VISSZA

Tetris legtöbbet játszott játékok

ékszer Tetris JÁTÉKRA ►

ékszer tetris

4
4 a 10 - 5642 szavazat
Játszott
95747
szer

Tetris egy csavar! Mérkőzés a gems a blokkokat úgy, hogy létre csoportokat 3 vagy több azonos színű ahhoz, hogy eltűnnek, és egyértelműen a játék területen! Útmutató: A bal és jobb nyíl gombokat, hogy a tömb, és a felfelé nyíl gombot spin őket.

Tetriz JÁTÉKRA ►

Tetriz

6
6 a 10 - 7682 szavazat
Játszott
77740
szer

Klasszikus Tetris játék egy egyszerűbb változat. A cél a játék lényege, hogy manipulálják a formák, mozgó chips és fordult a nyilakkal. A cél a játék lényege, hogy egy vízszintes vonal nem hiányos. Amikor egy vízszintes vonal tölti, hogy a vonal eltűnik, és minden darab, amelyek a fenti le a helyzetben, így helyet szabadít fel játék, és ezáltal könnyebb elhelyezni az új darab. A darabok hullanak folyamatosan gyorsítja a hosszabb ideig már játszott. A já ...

Startris JÁTÉKRA ►

Startris

4
4 a 10 - 2258 szavazat
Játszott
37562
szer

Startris egyedi eltérések a legtöbb klasszikus minden puzzle játékokat. A cél az, hogy forgassa, és az alá tartozó blokkokat, hogy teljes sort törölje őket, és elkerüljék, hogy a játék területén tölti be. Ha létrehoz egy sort, amely tartalmazza a csillagok fognak gyűjteni. Forgatás helye és a blokkokat, hogy teljes sort, hogy kap eltakarította. Gyűjtsük össze a csillagokat, mielőtt elég időt fut ki előre, hogy a következő szintre. A j ...