Ingyenes Játékok

Tetris

Lejátszás tetris játék

Tetris Játékok

Tetris játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Tetris ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt tetris játék

Épület Torony

Játék Épület torony JÁTÉKRA ►

A cél az, hogy létrejöjjön a lehető legmagasabb tornya, de ne hagyja, hogy a torony felborul, és hogy az elemek a torony alá. : T. Néhány tipp: * Tartsd a darabokat egymáshoz közel. . * Próbálj illeszkedik darab más darabokban. * Ne hagyjuk, mert ez a szakadék a strukturális gyengeséget okoz. * Ne set darabot átlók, mert ez l ... Olvass tovább

Tetris ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az tetris ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Tetris online játékok

Új tetris

Tetris

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Játssz ingyen online Tetris. Tetris egy játék, amelyben geometriai darab jelenik meg a képernyő tetején. A darabok esnek le vonalak tette. A cél, hogy illeszkedjen a darab lehetséges a képernyő alján. Kapcsolja ki a darabokat, ha leesik kell helyezni olyan helyzetbe, mint érdeklődő. Meg kell, hogy sorok lapok alján. Ha egy teljes sort anélkül, hogy bármilyen rés a lapok között, az egész sor eltűnik. A játék online flash játékok Tetris spanyol. Meg kell tenned, hogy törölje a képernyőt, amíg lehet nyerni. Ellenáll az üres képernyőt, amíg csak lehet, hogy megnyerjük a játékot.

tetris Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen tetris flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik ez egy kirakós játék, amelynek chipek, hogy illeszkedjen szabálytalan alakzatokat. a játék népszerű a világban, elérhető az összes játék konzolok és a pc operációs rendszerek, valamint a multimédiás eszközök, mint például a grafikus számológépek, mobiltelefonok, hordozható médialejátszók és a pda-k. van a díjat a legjobb játék minden idők. a tetris darab szabálytalan alakú nevű polyomino. geometriai alakzatok esik, és meg kell, hogy az egyes darabot a kényelem, hogy nincsenek hiányosságok a lapok között. resist ameddig csak lehetséges. a hosszabb ideig játszani annál nehezebb lesz a játék a chipek esnek nagyobb sebesség. a játék létre a szovjetunióban, hogy már nagyon népszerű minden országban.. Itt tetris ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új tetris játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. tetris napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.