Ingyenes Játékok

Tetris

Lejátszás tetris játék

Tetris Játékok

Tetris játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Tetris ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt tetris játék

Tetris: Szigetek Elemek

Játék tetris: szigetek elemek JÁTÉKRA ►

Ebben a játékban, meg kell mozgatni az adatokat a játéktéren gyűjtésére 3 egyforma kép vízszintesen vagy függőlegesen. A játék hasonló a klasszikus tetris kombinációját 3-játszmák. Mozgatni a számok, akkor a nyílbillentyűkkel cseréjére elemei a számok. A számok a következők: papagájok, oroszlánok, sz ... Olvass tovább

Tetris ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az tetris ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Tetris online játékok

Új tetris

Tetris

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Játssz ingyen online Tetris. Tetris egy játék, amelyben geometriai darab jelenik meg a képernyő tetején. A darabok esnek le vonalak tette. A cél, hogy illeszkedjen a darab lehetséges a képernyő alján. Kapcsolja ki a darabokat, ha leesik kell helyezni olyan helyzetbe, mint érdeklődő. Meg kell, hogy sorok lapok alján. Ha egy teljes sort anélkül, hogy bármilyen rés a lapok között, az egész sor eltűnik. A játék online flash játékok Tetris spanyol. Meg kell tenned, hogy törölje a képernyőt, amíg lehet nyerni. Ellenáll az üres képernyőt, amíg csak lehet, hogy megnyerjük a játékot.

tetris Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen tetris flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik ez egy kirakós játék, amelynek chipek, hogy illeszkedjen szabálytalan alakzatokat. a játék népszerű a világban, elérhető az összes játék konzolok és a pc operációs rendszerek, valamint a multimédiás eszközök, mint például a grafikus számológépek, mobiltelefonok, hordozható médialejátszók és a pda-k. van a díjat a legjobb játék minden idők. a tetris darab szabálytalan alakú nevű polyomino. geometriai alakzatok esik, és meg kell, hogy az egyes darabot a kényelem, hogy nincsenek hiányosságok a lapok között. resist ameddig csak lehetséges. a hosszabb ideig játszani annál nehezebb lesz a játék a chipek esnek nagyobb sebesség. a játék létre a szovjetunióban, hogy már nagyon népszerű minden országban.. Itt tetris ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új tetris játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. tetris napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.