Ingyenes Játékok

Az ütő Tenisz

Játék tenisz

Az ütő tenisz

Az ütő Tenisz Értékelés: 6/10

Játék az ütő tenisz

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tenisz verseny. Az egeret a számítógép képes kezelni a teniszütő játszani a számítógépen. A játék nagyon is valós az a hatás, amit a labda bámulatos. You will like it.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 61110 alkalommal online. Osztályozás 228 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 7280 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 61110 szer
Az ütő Tenisz

teniszlabda, teniszütő, tenisz háló, teniszpálya,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Az ütő Tenisz a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tenisz flash játék neve Az ütő Tenisz. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Az ütő Tenisz, és összefüggésben áll a Tenisz. Az új játék Az ütő Tenisz az egyik legjobb játék az Tenisz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Az ütő Tenisz, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Az ütő Tenisz
VISSZA

Tenisz legtöbbet játszott játékok

Pattogó labdák JÁTÉKRA ►

Pattogó labdák

6
6 a 10 - 2328 szavazat
Játszott
36705
szer

A hűvös tenisz játék. Vigye az ütő jobbra és balra az egérrel, hogy a golyó ugrál, és megtörni a téglák a képernyő tetején. Meg kell gyorsan! Szabályozza a teniszütő és labda rávenni, hogy pusztítson el minden a blokkokat a képernyőn. Mozgassa az ütő az egeret, balról jobbra, és fut a labda dobozok. Hogy a labda megüt a színes blokkok tetején a képernyő eltűnik. A cél a játék lényege, hogy elpusztítsa az összes blokk a tete ...

Verseny a füvön JÁTÉKRA ►

Verseny a füvön

6
6 a 10 - 1478 szavazat
Játszott
22904
szer

A verseny tenisz szemben a számítógépet. Játssz egy füves területen, és nagyobb sebességgel a labdát, ha a több találatot hatályba. De vigyázz, a számítógép lehet küldeni a labdát ismét még nagyobb sebességgel.

Verseny Tenisz JÁTÉKRA ►

Verseny tenisz

4
4 a 10 - 352 szavazat
Játszott
12482
szer

Play legfeljebb három izgalmas játékok a tenisz a legjobb játékosok a világon. Tudsz minden ász fel a csúcsra? Akkor jogosult a végleges és vált a Top Ace! Útmutató: A cél ennek a játéknak, hogy az ász, a felső pozíciókban. Kattintson a kártya, hogy indítson egy labdát, és távolítsa el azt a teniszpálya. Csak akkor távolítsa el kártyákat, ha nagyobb kártya azonos oszlop nyitva. Van egy zsák négy résidők ahol tárolni kártyákat. Annak érdekében, hog ...