Ingyenes Játékok

Utánfutó Racing

Játék tehergépkocsi

Utánfutó racing

Utánfutó Racing Értékelés: 5/10

Játék utánfutó racing

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Nincsenek határok, amikor a verseny, miért nem próbálkoztak ezzel utánfutó alapuló verseny? Meg kell szem előtt tartani, hogy ez a verseny a játék nem olyan, mint bármi mást, amit játszott. Ha új vagy a verseny online játékokat ez valószínűleg nem a legjobb választás az Ön számára, ezt nehéz megszokni, hogy akkor is, ha egy veterán ezekben a játékokban, mert a hosszú kamion van, hogy ellenőrizzék. Az ellenőrzések ugyanaz, mint bármely más autóverseny játék, akkor irányítani a bal és jobb nyilak és akkor gyorsítani, és megtörni a fel és le nyilak.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14436 alkalommal online. Osztályozás 1403 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 156 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14436 szer
Utánfutó Racing

Miután néhány kört fog szokni vezetés hosszú utánfutó, és ha sikerül valami frissített teherautó lesz minden kap még könnyebb. Nem számít a tapasztalat utánfutó autóversenyes játék on-line lesz fun játszani ezt a játékot. Vannak esetek, amikor a forgalom, és dühös a többi nagy teherautók, hogy lassan le ... Tudnia kell, hogy ez nem az ő hibájuk, hogy nehezebb vezetni teherautók hosszú pótkocsik.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Utánfutó Racing a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Utánfutó Racing. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Utánfutó Racing, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Utánfutó Racing az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Utánfutó Racing, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Utánfutó Racing
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138679
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212179
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
164758
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?