Ingyenes Játékok

Pusztítsd egy Teherautó

Játék tehergépkocsi

Pusztítsd egy teherautó

Pusztítsd egy Teherautó Értékelés: 3/10

Játék pusztítsd egy teherautó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van egy nagy teherautó, egy rámpa, és egy csomó dolgot váró összetört. További megsemmisítés többet jelent készpénzt frissítsd a rig. Mire vársz még? Ugrás időzítés: Nyomja meg a JOBBRA gombot, amikor a fény zöldre vált az extra teljesítmény. Nyomja meg a szóköz, hogy aktiválja törni sáv jutalmazza, és aktiválja a rakéta, ha rendelkezik ilyennel.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 42376 alkalommal online. Osztályozás 387 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 2838 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 42376 szer
Pusztítsd egy Teherautó

teherautó, felrobban, épületek, kamionosok,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Pusztítsd egy Teherautó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Pusztítsd egy Teherautó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Pusztítsd egy Teherautó, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Pusztítsd egy Teherautó az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Pusztítsd egy Teherautó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Pusztítsd egy Teherautó
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138679
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212179
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
164758
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?