Ingyenes Játékok

Kamionparkoló 3D

Játék tehergépkocsi

Kamionparkoló 3d

Kamionparkoló 3D Értékelés: 7/10

Játék kamionparkoló 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ingyenes online teherautó játék, ahol meg kell teherautót vezetni a park, ahogyan mondani. Lehet előre, hátra parkoló, park vagy párhuzamos, és meg kell manőverezni, hogy elkerülje a különböző akadályokat. Vezetni használja a kurzor gombokat, és a számok 1-4 megváltoztathatja a szempontból ez a játék, mint ez a 3 dimenzióban. Élvezze ezt a 3D-s játék, amiben lehet vezetni egy nagy teherautó, de csak a parkolás!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 51219 alkalommal online. Osztályozás 317 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 6166 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 51219 szer
Kamionparkoló 3D

Vezetni egy igazi teherautó kell egy speciális jogosítványt. Meg kell adnod az adott vizsgát, mert a teherautók sokkal nehezebb kezelni, és kevésbé manőverezhető, mint egy normál autó.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kamionparkoló 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Kamionparkoló 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kamionparkoló 3D, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Kamionparkoló 3D az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kamionparkoló 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kamionparkoló 3D
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138679
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212179
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
164758
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?