Ingyenes Játékok

Árufuvarozási Teherautó

Játék tehergépkocsi

Árufuvarozási teherautó

Árufuvarozási Teherautó Értékelés: 6/10

Játék Árufuvarozási teherautó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tud szállít építési árut a megfelelő helyre a megfelelő időben, anélkül, hogy túl sok csepegtető elem ki a pótkocsi, a sziklás terepen, hogy lesz a határon? Pontosan mi a feladata van ezen építkezésen, így látom, hogy jól tud vezetni a járművet. Használja a felfelé és lefelé mutató nyilakkal felgyorsítása és a fék. Használja a balra és jobbra nyilakat egyensúlyt a teherautó. A szóköz fogja eltávolítani a rakomány. Akassza fel a félpótkocsi, és ne veszítsd el!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 21846 alkalommal online. Osztályozás 905 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1122 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 21846 szer
Árufuvarozási Teherautó

Teherautók szállítására használt nehéz anyagok és áruk és terhelések nem lehetne szállítani más módon miatt a súly vagy térfogat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Árufuvarozási Teherautó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Árufuvarozási Teherautó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Árufuvarozási Teherautó, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Árufuvarozási Teherautó az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Árufuvarozási Teherautó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Árufuvarozási Teherautó
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138949
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212421
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
165009
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?