Ingyenes Játékok

Kamion és az Enyém

Játék tehergépkocsi

Kamion és az enyém

Kamion és az Enyém Értékelés: 5/10

Játék kamion és az enyém

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Irányítsd a teherautó a nyíl gombokat. Van, hogy különféle küldetéseket. Ha sikerül elérése küldetések akkor használja robbanásveszélyes bányákban, hogy a kijelzőn. Forrás elleni aknák robbanásveszélyes nyereség nagyobb sebességet, hogy a missziókat. Minden küldetést, mint egy puzzle, akkor készen áll, hogy a legmegfelelőbb elérése érdekében. A jó játék, és ugyanakkor érdekes.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 31306 alkalommal online. Osztályozás 553 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3758 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 31306 szer
Kamion és az Enyém

robbanó aknák, okos játék, rejtvényeket megoldani, a szakértelem, a hírszerzés,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kamion és az Enyém a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Kamion és az Enyém. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kamion és az Enyém, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Kamion és az Enyém az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kamion és az Enyém, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kamion és az Enyém
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188466 szavazat
Játszott
1139096
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212561
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
165136
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?