Ingyenes Játékok

Extrém Kamion

Játék tehergépkocsi

Extrém kamion

Extrém Kamion Értékelés: 6/10

Játék extrém kamion

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A kamion visszatértek. A meghajtó a teherautó a víz, a hó vagy a piszok, a legszélsőségesebb környezetekben Európában. Útmutató: arrow: fel / le - Gyorsítsa / Brake arrow: bal / jobb nyíl - Forgassa truck (a levegő) Ctrl + M - Music On / Off Ctrl + S - egészséges On / Off Ctrl + E - vizuális FX On / Off (a jobb teljesítmény)

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 47330 alkalommal online. Osztályozás 324 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 5076 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 47330 szer
Extrém Kamion

targonca kaland vezetői félelem, vezetői merész, kalandjaikról a teherautó,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Extrém Kamion a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Extrém Kamion. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Extrém Kamion, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Extrém Kamion az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Extrém Kamion, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Extrém Kamion
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188466 szavazat
Játszott
1139095
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212561
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
165136
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?