Ingyenes Játékok

Akadály a kocsi

Játék tehergépkocsi

Akadály a kocsi

Akadály a kocsi Értékelés: 3/10

Játék akadály a kocsi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Kiszámítása a játékban van, hogy számítani, amikor a fék az autó ugrani az akadályt. Meg kell legyőzni az akadály az úton, és megáll a idő előtt üti a kőfal. Sok szinten, de egy kis gyakorlás lesz elérni legyőzni semmit. Meg kell mérni és a hatalom a folytatásban, hogy elkerüljék üti a következő dolog az úton, vagy felborul az akadályt. Olyan tevékenység, amely próbára teszi a képességét, hogy ellenőrizzék a hatalom.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 51690 alkalommal online. Osztályozás 306 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 3640 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 51690 szer
Akadály a kocsi

Játék a számítás. Meg kell kiszámítani jól, ha van, hogy lassú a teherautó, hogy ugrik az akadályokat az úton, és megáll az idő előtt üti a kőfal. Sok szinten, de egy kis gyakorlás után sikerül legyőzni az egészet. Állítsa átugorjuk az akadályokat egy autó. De van, hogy egy jó kitalálni és ugorj nélkül ütő a védelem, amely után rendelkezésre álló akadályt. El kell kerülni az akadályokat ugrott, szabályozza az elfordulási arány. Meghajtó a teherautó a hatalom lehetséges, de ügyelve arra, hogy ne adja át a cél. Ugorj át veszélyes tárgy, vagy egy egész kocsisor. Mint a mutatványokat annyira veszélyes a járművek a valós életben. Látunk a televízióban, mint a tények, és a kaland. Ez a teszi ugyanezt, és emulálni bátor ugrás egy egész sor autók és buszok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Akadály a kocsi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve Akadály a kocsi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Akadály a kocsi, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék Akadály a kocsi az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Akadály a kocsi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Akadály a kocsi
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138679
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212179
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
164758
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?