Ingyenes Játékok

monster truck verseny

Játék tehergépkocsi

Monster truck verseny

Monster truck verseny Értékelés: 5/10

Játék monster truck verseny

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az autó a játék tele van akció, a sebesség és a nagy pickupok hatalmas kerekekkel. Ezeket a járműveket nevezik monster truck, és módosítják teherautók, hogy a nagy ugrások és törje össze a kisebb autók. Ebben a játékban kell választani az egyik teherautó, és mozgassa át a képernyőn, gyűjtése csillagok jelennek meg, és megszegi az autók, amelyek a módja annak, hogy növeljék a pontszámot. Meg kell legyen óvatos, ne összeomlik az akadályokat. Vannak különböző szinteken, és a játék lesz egyre nehezebb, ahogy át minden szinten.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 68355 alkalommal online. Osztályozás 192 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 4328 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 68355 szer
monster truck verseny

A szörny kamion egy nagy show, amelyben módosított járműveket, kiállítások, versenyek. A használt járművek általában kisteherautók és pickup módosított légrugózás és a nagy kerekek. Ennek eredményeként, ezek az autók képesek nagy ugrásokat, és megsemmisíti más járművek vezetői felettük. Az Egyesült Államokban az események összehozzák a sok rajongó a szörnyeteg teherautók. Most is csatlakozik a show az ingyenes online játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott monster truck verseny a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Tehergépkocsi flash játék neve monster truck verseny. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve monster truck verseny, és összefüggésben áll a Tehergépkocsi. Az új játék monster truck verseny az egyik legjobb játék az Tehergépkocsi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett monster truck verseny, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

monster truck verseny
VISSZA

Tehergépkocsi legtöbbet játszott játékok

A Legerősebb Teherautó JÁTÉKRA ►

A legerősebb teherautó

5
5 a 10 - 188464 szavazat
Játszott
1138679
szer

Hajt a világ legerősebb teherautó végig a Befejezés ebben 3D játék realisztikus fizikát. Használja a teljesítmény, a pontosság és az egyensúly, hogy a rakomány a terep persze. Útmutató: Ön a gépjárművezetéshez csinosan és biztonságosan, vagy akkor veszíti el a terhelés és értékes kap kevesebb pontot. Irányítsd a teherautó a nyílra.

Őrült teherautó autópályán JÁTÉKRA ►

Őrült teherautó autópályán

6
6 a 10 - 21786 szavazat
Játszott
212179
szer

Meghajtó őrült teherautó az úton, amilyen gyorsan csak tudsz! A bal és jobb nyilakkal forgatni vagy mozgatni oldalirányban, a fel és le nyilakkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet és a szóköz ugrani. Meg kell, hogy kikerülje az összes autó, hogy nem fog elengedni. Ha a falra ugrik nyomja meg, és tartsa fut. Meg kell előzni az összes autó. Vigyázz, nem készülnek előtt és ne engedd el, majd a szóközt ugrani őket, és folyamatosan fut a őrül ...

Puzzle a norvég teherautó JÁTÉKRA ►

Puzzle a norvég teherautó

6
6 a 10 - 28464 szavazat
Játszott
164758
szer

Ebben a játékban található egy norvég teherautó. Ez nem egy egyszerű kirakó, mert a kép túl sötét és túl sok egyenlő részre. Dare to try?