Ingyenes Játékok

Tanya

Lejátszás tanya játék

Tanya Játékok

Tanya játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Tanya ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt tanya játék

Megmenti a Haszonállatok

Játék megmenti a haszonállatok JÁTÉKRA ►

Ebben a játékban, meg kell menteni a haszonállatok. Hogy segítsen nekik, kattints az állatot, hogy a számítógép azt mondja neked, lüktet a bal egér gombot. Pontokat kapsz, ha rákattint az állatot, hogy a számítógép azt mondja, hogy ön és pont 0 lesz, ha nem. Adja át szint, amikor eléri a pontszámot, hogy a számítógép az ... Olvass tovább

Tanya ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az tanya ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Tanya online játékok

Új tanya

Tanya

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Haszonállat játékok. Játékok a mezőgazdaság. Gazdálkodók és a nők játék, ahol meg kell az állatok ellátására. Gazdák játékok, ahol meg kell művelni a talaj, a növény a növények és gyűjteni az élelmiszer. Meg kell tartani állatállomány, istálló, élelmiszert és egyéb kapcsolódó tevékenységek. Vigyázz a kertben, és a növények növekedését, megvédi őket a madarak és rágcsálók. Etesd meg a haszonállatok, háziállatok számukra, hogy produktív. Gazdaságok szimulátorok, ahol van, hogy ez a munka a farmon. Létrehoz egy terménynek, a növények és az élelmiszer. Vezetés traktorok a területen az ültetés és betakarítás élelmiszer.

tanya Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen tanya flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik gazdálkodási állat játék. játékok a mezőgazdaság. gazdák játékok. meg kell az állatok ellátására, a tollat ​​a csirkék, lovak és tehenek. Ügyelve az állatállomány. fejés tej, birkanyírás és hizlal állatok húsa. a gazdaság egy üzlet, ahol van, hogy természet élelmiszert termeljenek és nyersanyagok, az emberi lények. Ültetés növények és ápolják azokat gyűjteni az élelmiszer. vigyázz háziasított állatok a gazdaság, hogy összegyűjti az előnyöket. meg kell tartani a gazdaság működését. mezőgazdaság egyfajta szórakozás. játékok a mezőgazdasági termelők kell tartani a gazdaság működik, és élelmiszer-termelés, az állatok és áruk.. Itt tanya ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új tanya játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. tanya napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.