Ingyenes Játékok

Találni különbségeket a képek (könnyű)

Játék találd meg a különbségeket

Találni különbségeket a képek (könnyű)

Találni különbségeket a képek (könnyű) Értékelés: 3/10

Játék találni különbségeket a képek (könnyű)

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép egy gyermek játék egy kicsit. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. Nézd meg a két képet, és próbálja megtalálni különbség van köztük. Öt elemek jelennek meg egy fényképet, amelyek nem a másik. Kattintson az egérrel, hogy pont azokat a pontokat különböző. Játssz az idő, hogy megnyerjük a játékot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 31736 alkalommal online. Osztályozás 566 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 1696 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 31736 szer
Találni különbségeket a képek (könnyű)

Nézd meg a két képet, hogy megtalálják a különbség közöttük. Nézd meg részletesen, és elhelyezi a különböző pontok között, a két jelenet. A gyerekek szolgál oka a játékot. A gyerekes játék fadarabok, amelyben meg kell, hogy keresse meg a hiányzó az egyes jeleneteket. Böngésszen át a színes kocka, hogy mi már feledésbe merült az egyik fényképek. Tevékenységek minden korosztály számára, szinten egyszerű játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Találni különbségeket a képek (könnyű) a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Találd meg a különbségeket flash játék neve Találni különbségeket a képek (könnyű). És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Találni különbségeket a képek (könnyű), és összefüggésben áll a Találd meg a különbségeket. Az új játék Találni különbségeket a képek (könnyű) az egyik legjobb játék az Találd meg a különbségeket megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Találni különbségeket a képek (könnyű), hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Találni különbségeket a képek (könnyű)
VISSZA

Találd meg a különbségeket legtöbbet játszott játékok

Keresés a két kép közötti különbségek JÁTÉKRA ►

Keresés a két kép közötti különbségek

6
6 a 10 - 2072 szavazat
Játszott
55075
szer

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép alapján képregények, egy percig. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. A játék az idővel, hogy keresse meg a különbségeket a képek között a rajzfilmfigurák. Egy egyszerű tevékenység a gyermekek és minden korosztály. Egyszerű szintű játék.

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) JÁTÉKRA ►

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

6
6 a 10 - 4948 szavazat
Játszott
46662
szer

Klasszikus tevékenységet találni a különbség a két kép, hogy néz ki azonos, de a nehezebb verzió, ami sokba kerül, hogy megtalálják a különbségeket. Ebben a játékban, meg kell találni a különbségeket a két kép nagyon hasonló. Kapsz öt pontot, ha megtalálja a különbség, és elveszti az öt pontot, ha nem sikerül. A jelenet egy lány egy táj tükörképe meg kell találni, hogy az teszi őket más. Keresse meg a kis részleteket mindenhol. Ez az emberek megszokt ...

Szimmetrikus Képek JÁTÉKRA ►

Szimmetrikus képek

5
5 a 10 - 3042 szavazat
Játszott
38016
szer

Ebben a játékban látható két szimmetrikus kép, de mind a tíz különbséget. Önnek helyszínen ezeket a különbségeket. Hogy megtalálja őket, meg kell mozgatni az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és ha impulzus a bal gombos egér, amikor megtalált egy különbség. Kapsz pontot, ha van állást találni különbséget, és akkor kevesebb pontot, amikor már téved. Szimmetria a pontos levelezése minden részében ez a szám körülbelül egy központ, egy tengelyr ...