Ingyenes Játékok

Keresse meg a Mozgó Különbségek

Játék találd meg a különbségeket

Keresse meg a mozgó különbségek

Keresse meg a Mozgó Különbségek Értékelés: 6/10

Játék keresse meg a mozgó különbségek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az online játék találni a különbségeket, akkor a 15 szint a klasszikus megtalálni a különbségeket játék. Minden szinten, akkor két nézeteket, amelyek látszólag azonos, de tényleg hat különbségek az egyes. Meg kell, hogy keresse meg ezeket a különbségeket. Ahhoz, hogy megtalálja őket, meg kell mozgatni az egeret mozgatni a képernyőn, és a bal egérgombot, amikor megtalálta egy különbséggel. Továbbá, ebben megtalálni a különbségeket játék, a képek mozog, ami sokkal dinamizmus.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7622 alkalommal online. Osztályozás 3043 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 56 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7622 szer
Keresse meg a Mozgó Különbségek

Néhány különbség csak akkor jelenik meg, ha ütött az összes többi, így ha az egyik nem működik, a többit az első és próbálja meg újra. Ezekben az esetekben, valamilyen esemény általában akkor jelentkeznek, hogy feltárja a végső különbség, miután kap az első öt. A szimmetria a pontos levelezése minden részében egy alak egy középpont körül, tengely vagy sík. Meg kell mozgatni az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot a különbséget talált.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresse meg a Mozgó Különbségek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Találd meg a különbségeket flash játék neve Keresse meg a Mozgó Különbségek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresse meg a Mozgó Különbségek, és összefüggésben áll a Találd meg a különbségeket. Az új játék Keresse meg a Mozgó Különbségek az egyik legjobb játék az Találd meg a különbségeket megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresse meg a Mozgó Különbségek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresse meg a Mozgó Különbségek
VISSZA

Találd meg a különbségeket legtöbbet játszott játékok

Keresés a két kép közötti különbségek JÁTÉKRA ►

Keresés a két kép közötti különbségek

6
6 a 10 - 2072 szavazat
Játszott
55076
szer

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép alapján képregények, egy percig. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. A játék az idővel, hogy keresse meg a különbségeket a képek között a rajzfilmfigurák. Egy egyszerű tevékenység a gyermekek és minden korosztály. Egyszerű szintű játék.

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) JÁTÉKRA ►

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

6
6 a 10 - 4948 szavazat
Játszott
46663
szer

Klasszikus tevékenységet találni a különbség a két kép, hogy néz ki azonos, de a nehezebb verzió, ami sokba kerül, hogy megtalálják a különbségeket. Ebben a játékban, meg kell találni a különbségeket a két kép nagyon hasonló. Kapsz öt pontot, ha megtalálja a különbség, és elveszti az öt pontot, ha nem sikerül. A jelenet egy lány egy táj tükörképe meg kell találni, hogy az teszi őket más. Keresse meg a kis részleteket mindenhol. Ez az emberek megszokt ...

Szimmetrikus Képek JÁTÉKRA ►

Szimmetrikus képek

5
5 a 10 - 3042 szavazat
Játszott
38016
szer

Ebben a játékban látható két szimmetrikus kép, de mind a tíz különbséget. Önnek helyszínen ezeket a különbségeket. Hogy megtalálja őket, meg kell mozgatni az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és ha impulzus a bal gombos egér, amikor megtalált egy különbség. Kapsz pontot, ha van állást találni különbséget, és akkor kevesebb pontot, amikor már téved. Szimmetria a pontos levelezése minden részében ez a szám körülbelül egy központ, egy tengelyr ...