Ingyenes Játékok

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

Játék találd meg a különbségeket

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) Értékelés: 6/10

Játék keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Klasszikus tevékenységet találni a különbség a két kép, hogy néz ki azonos, de a nehezebb verzió, ami sokba kerül, hogy megtalálják a különbségeket. Ebben a játékban, meg kell találni a különbségeket a két kép nagyon hasonló. Kapsz öt pontot, ha megtalálja a különbség, és elveszti az öt pontot, ha nem sikerül. A jelenet egy lány egy táj tükörképe meg kell találni, hogy az teszi őket más. Keresse meg a kis részleteket mindenhol. Ez az emberek megszokták, hogy az ilyen típusú játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 46663 alkalommal online. Osztályozás 369 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 4948 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 46663 szer
Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

Aktivitás keresse meg a különbséget a két látszólag azonos képeket, amelyek közöttük. Meg kell nézni, nagyon jó, hogy megtalálja a különbség két azonos képet. A táj a lány a téren közepette egy jelenet, hogy úgy tűnik ijesztő, vagy télen. A táj kevés szín és a sok-sok zöld tökéletes a költségeket, az apró részletek, amelyek megváltoztak az egyik képet a másik oldalon. Teszteld a látásélesség a tevékenység, amelyben meg kell nézni a kis hibákat. Ez a szakértők, ha ez túl nehéz, vannak más könnyebb ugyanabban a kategóriában.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Találd meg a különbségeket flash játék neve Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten). És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten), és összefüggésben áll a Találd meg a különbségeket. Az új játék Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) az egyik legjobb játék az Találd meg a különbségeket megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten), hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)
VISSZA

Találd meg a különbségeket legtöbbet játszott játékok

Keresés a két kép közötti különbségek JÁTÉKRA ►

Keresés a két kép közötti különbségek

6
6 a 10 - 2072 szavazat
Játszott
55076
szer

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép alapján képregények, egy percig. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. A játék az idővel, hogy keresse meg a különbségeket a képek között a rajzfilmfigurák. Egy egyszerű tevékenység a gyermekek és minden korosztály. Egyszerű szintű játék.

Szimmetrikus Képek JÁTÉKRA ►

Szimmetrikus képek

5
5 a 10 - 3042 szavazat
Játszott
38016
szer

Ebben a játékban látható két szimmetrikus kép, de mind a tíz különbséget. Önnek helyszínen ezeket a különbségeket. Hogy megtalálja őket, meg kell mozgatni az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és ha impulzus a bal gombos egér, amikor megtalált egy különbség. Kapsz pontot, ha van állást találni különbséget, és akkor kevesebb pontot, amikor már téved. Szimmetria a pontos levelezése minden részében ez a szám körülbelül egy központ, egy tengelyr ...

Találni különbségeket a képek (könnyű) JÁTÉKRA ►

Találni különbségeket a képek (könnyű)

3
3 a 10 - 1696 szavazat
Játszott
31737
szer

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép egy gyermek játék egy kicsit. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. Nézd meg a két képet, és próbálja megtalálni különbség van köztük. Öt elemek jelennek meg egy fényképet, amelyek nem a másik. Kattintson az egérrel, hogy pont azokat a pontokat különböző. Játssz az idő, hogy megnyerjük a játékot.