Ingyenes Játékok

Keresse különbség két kép

Játék találd meg a különbségeket

Keresse különbség két kép

Keresse különbség két kép Értékelés: 5/10

Játék keresse különbség két kép

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a tevékenységben, meg kell találni a különbségeket a két kép, hogy egyformán néz ki, mielőtt lejár az idő. Választhat háromféle szint: könnyű szint (3 különbségek), a normál szint (5 különbségek), és nehéz szint (7 variáció). Amikor legyőzni egy képet, hogy a következő szintre, akkor bonyolultabb, ha megtalálta a tisztelet a két kép között. Mozgasd az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. Ez lesz jelölve, így megtalálható a következő.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 28575 alkalommal online. Osztályozás 659 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 916 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 28575 szer
Keresse különbség két kép

Keresse meg a különbségeket a két kép, hogy egyformán néz ki. Meg kell nézni, hogy különbözik az egyik képről a másikra, bár a két azonos az első pillantásra. Vannak apró részletek jelennek meg az egyik, de nem a másik. Ezek általában apró dolgok, hogy nem veszik észre, nem könnyű, hogy megtekinthesse. Meg kell nézni részletesen, hogy megtalálja azokat a kis részletek teszik őket más. Ez mindig valami kicsi, nem hajlamosak a dolgokat, hogy ugorj ki első pillantásra. De ha megnézzük biztos benne, hogy mit adnak, ami nem egyenlő. Egy nagyon szórakozás az egész család számára. A nehézségi szint lehet, hogy kényelmesebbé a család minden tagja, bármilyen korban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresse különbség két kép a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Találd meg a különbségeket flash játék neve Keresse különbség két kép. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresse különbség két kép, és összefüggésben áll a Találd meg a különbségeket. Az új játék Keresse különbség két kép az egyik legjobb játék az Találd meg a különbségeket megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresse különbség két kép, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresse különbség két kép
VISSZA

Találd meg a különbségeket legtöbbet játszott játékok

Keresés a két kép közötti különbségek JÁTÉKRA ►

Keresés a két kép közötti különbségek

6
6 a 10 - 2072 szavazat
Játszott
55075
szer

Ebben a játékban, meg kell találni az öt különbséget a két kép alapján képregények, egy percig. Mozgatja az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és nyomja meg a bal egérgombot, hogy keresse meg a különbséget. A játék az idővel, hogy keresse meg a különbségeket a képek között a rajzfilmfigurák. Egy egyszerű tevékenység a gyermekek és minden korosztály. Egyszerű szintű játék.

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten) JÁTÉKRA ►

Keresse meg a különbségeket a képek között (nehéz szinten)

6
6 a 10 - 4948 szavazat
Játszott
46662
szer

Klasszikus tevékenységet találni a különbség a két kép, hogy néz ki azonos, de a nehezebb verzió, ami sokba kerül, hogy megtalálják a különbségeket. Ebben a játékban, meg kell találni a különbségeket a két kép nagyon hasonló. Kapsz öt pontot, ha megtalálja a különbség, és elveszti az öt pontot, ha nem sikerül. A jelenet egy lány egy táj tükörképe meg kell találni, hogy az teszi őket más. Keresse meg a kis részleteket mindenhol. Ez az emberek megszokt ...

Szimmetrikus Képek JÁTÉKRA ►

Szimmetrikus képek

5
5 a 10 - 3042 szavazat
Játszott
38016
szer

Ebben a játékban látható két szimmetrikus kép, de mind a tíz különbséget. Önnek helyszínen ezeket a különbségeket. Hogy megtalálja őket, meg kell mozgatni az egeret, hogy lépjünk a képernyőn, és ha impulzus a bal gombos egér, amikor megtalált egy különbség. Kapsz pontot, ha van állást találni különbséget, és akkor kevesebb pontot, amikor már téved. Szimmetria a pontos levelezése minden részében ez a szám körülbelül egy központ, egy tengelyr ...