Ingyenes Játékok

A kérdés az érméket a kincs

Játék stratégia

A kérdés az érméket a kincs

A kérdés az érméket a kincs Értékelés: 5/10

Játék a kérdés az érméket a kincs

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Hide az érméket a kincset az oldal a képernyő és a csapda bányák is. Meg kell találni az érméket a kincs az ellenséget, mielőtt az ellenség megtalálja a tiéd. Ha megtalálod a kincset az ellenség, akkor még több időt, de ha talál az egyik csapdákat, akkor elveszíti fordul. A játékot. A játék érkezik Disney.co.uk Játékok.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 37819 alkalommal online. Osztályozás 475 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3242 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 37819 szer
A kérdés az érméket a kincs

kincs a kereskedők, a kincs-érmék kincs aranyérme, kincs Raider,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A kérdés az érméket a kincs a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Stratégia flash játék neve A kérdés az érméket a kincs. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A kérdés az érméket a kincs, és összefüggésben áll a Stratégia. Az új játék A kérdés az érméket a kincs az egyik legjobb játék az Stratégia megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A kérdés az érméket a kincs, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A kérdés az érméket a kincs
VISSZA

Stratégia legtöbbet játszott játékok

astrum Védelmi JÁTÉKRA ►

Astrum védelmi

6
6 a 10 - 2614 szavazat
Játszott
36752
szer

Astrum van egy bolygó a magas minőségű betét urán, a fő kereskedelmi forrás. Meg kell védeni a Földet a támadás! Játssz az egérrel, és szórakozást!

Robbanásveszélyes Drágakövek JÁTÉKRA ►

Robbanásveszélyes drágakövek

3
3 a 10 - 1560 szavazat
Játszott
20250
szer

Ebben az addiktív játék, van, hogy elpusztítsa a drágakövek, amelyek az azonos színű, és elkerülhető, hogy a köveket a különböző színű ne törje össze. Az egeret, hogy helyettesítse. Elveszíti a mérkőzést, ha már eltört, a három drágakő különböző színekkel.

Szakszervezetek a középkori cseréje révén JÁTÉKRA ►

Szakszervezetek a középkori cseréje révén

5
5 a 10 - 442 szavazat
Játszott
13127
szer

Ebben a játékban a tárgyak, hogy használták a középkorban, meg kell nyakkendő 3 vagy több elemet teljesen megegyezik az alak és a háttér színét. Ez lehet vízszintes vagy függőleges. A kapcsolt elemeket fogja távolítani, és megjelennek olyan új elemek. Ehhez meg kell változtatni egy elem a többi mellett ez, az egér mozgatásával.