Ingyenes Játékok

Pókember Fotó Vadászat

Játék Spiderman

Pókember Fotó Vadászat

Pókember Fotó Vadászat Értékelés: 6/10

Játék Pókember Fotó Vadászat

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék van, hogy elfog a legjobb fotót Pókember mozgás közben gyorsan át a város felhőkarcolók. Minden esetben lehet lőni 5 fotó, majd úgy dönt, hogy melyik tetszik. Végül, ha van kedvenc minden esetben válassza ki a legjobb lövés, hogy próbálja kiadni. Nézd meg alaposan minden szakaszában a fény, mert vizsgálja titkos területeken.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16357 alkalommal online. Osztályozás 1240 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 320 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16357 szer
Pókember Fotó Vadászat

Peter Parker a Pókember, és általában lőtte magát, majd berakni a fényképét a napi kürt. De néha túl elfoglalt ahhoz, hogy fotózni, és akkor ragadja meg a lehetőséget, hogy néhány kép.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Pókember Fotó Vadászat a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Spiderman flash játék neve Pókember Fotó Vadászat. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Pókember Fotó Vadászat, és összefüggésben áll a Spiderman. Az új játék Pókember Fotó Vadászat az egyik legjobb játék az Spiderman megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Pókember Fotó Vadászat, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Pókember Fotó Vadászat
VISSZA

Spiderman legtöbbet játszott játékok

Pókember vs Venom JÁTÉKRA ►

Pókember vs Venom

6
6 a 10 - 127012 szavazat
Játszott
1991386
szer

Mit akarsz játszani Pókember? Ebben a játékban lehet választani, ha azt akarjuk, hogy Pókember vagy bármely más hős a harc a halál három dimenzióban. Ön részt kell vennie a harcot a két szuperhős, a billentyűzet rúgni rúgás, lyukasztó, ugrás és dobás energia labdák. Van más hatalmak segítségével harcolni. Meg kell verni az ellenfelet. Kiválaszthatja a kívánt karaktert játszani, és testreszabhatja a szeretet. Harcolj is, a harc kezdődik.

Pókember a gonosz erőket JÁTÉKRA ►

Pókember a gonosz erőket

4
4 a 10 - 23726 szavazat
Játszott
283003
szer

gonosz átvette New York város. Meg kell whipe utcáin tiszta!. Használja a kurzor gombokkal mozoghatunk a képernyőn és a szóközt a lövések spider web.

Doktor Octopus a városban JÁTÉKRA ►

Doktor Octopus a városban

7
7 a 10 - 17356 szavazat
Játszott
243179
szer

Használja a kurzor billentyűket a doktor Octupus az épületek, a város, a szóközt használhatsz a csápok a támadást, és elpusztítják az épületeket látod. Meg kell semmisítenie az összes épület a képernyőn, így léphet át a következő szakaszba, de észre, hogy minden egyes alkalommal, amikor egyre bonyolultabb, mivel úgy tűnik, több rendőrségi autókat.