Ingyenes Játékok

Doktor Octopus a városban

Játék Spiderman

Doktor Octopus a városban

Doktor Octopus a városban Értékelés: 7/10

Játék Doktor Octopus a városban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Használja a kurzor billentyűket a doktor Octupus az épületek, a város, a szóközt használhatsz a csápok a támadást, és elpusztítják az épületeket látod. Meg kell semmisítenie az összes épület a képernyőn, így léphet át a következő szakaszba, de észre, hogy minden egyes alkalommal, amikor egyre bonyolultabb, mivel úgy tűnik, több rendőrségi autókat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 243179 alkalommal online. Osztályozás 33 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 17356 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 243179 szer
Doktor Octopus a városban

Játék a Doktor Octopus, elpusztítja a várost, a játék ellensége spiderman,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Doktor Octopus a városban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Spiderman flash játék neve Doktor Octopus a városban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Doktor Octopus a városban, és összefüggésben áll a Spiderman. Az új játék Doktor Octopus a városban az egyik legjobb játék az Spiderman megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Doktor Octopus a városban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Doktor Octopus a városban
VISSZA

Spiderman legtöbbet játszott játékok

Pókember vs Venom JÁTÉKRA ►

Pókember vs Venom

6
6 a 10 - 127012 szavazat
Játszott
1991386
szer

Mit akarsz játszani Pókember? Ebben a játékban lehet választani, ha azt akarjuk, hogy Pókember vagy bármely más hős a harc a halál három dimenzióban. Ön részt kell vennie a harcot a két szuperhős, a billentyűzet rúgni rúgás, lyukasztó, ugrás és dobás energia labdák. Van más hatalmak segítségével harcolni. Meg kell verni az ellenfelet. Kiválaszthatja a kívánt karaktert játszani, és testreszabhatja a szeretet. Harcolj is, a harc kezdődik.

Pókember a gonosz erőket JÁTÉKRA ►

Pókember a gonosz erőket

4
4 a 10 - 23726 szavazat
Játszott
283004
szer

gonosz átvette New York város. Meg kell whipe utcáin tiszta!. Használja a kurzor gombokkal mozoghatunk a képernyőn és a szóközt a lövések spider web.

Pókember 2: Web szavak JÁTÉKRA ►

Pókember 2: Web szavak

6
6 a 10 - 15480 szavazat
Játszott
238280
szer

Helyesírás szavak és emelkedési épületek Pókember segít megőrizni a város biztonságban Ock Doki!. A cél az, hogy előre Pókember keresztül minden szinten spelling words. Attól függően, hogy a játék üzemmódban a szintet, amikor befejezte a Pókember eléri tetején egy épületet, vagy befejezi a fej fej konfrontációt Doc ock.