Ingyenes Játékok

Tetris Sonic Jellegű

Játék Sonic

Tetris Sonic Jellegű

Tetris Sonic Jellegű Értékelés: 5/10

Játék Tetris Sonic Jellegű

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Cél: Ahhoz, hogy, és távolítsa el blokkok megfelelő karaktert. Keresni bónusz pontokat gólt kombók / tisztítás több blokkok. Próbálj meg sok kombinációt, hogy a magas pontszámot. Játék: Hat különböző blokkok a három kapcsolódó megfelelő teljesítmény blokk. Használja a felfelé nyíl gombot, amíg a blokk, amit akar. Használja a bal és jobb nyilak segítségével mozgassa a blokkokat jobbról balra. A lefelé nyíl gombot, hogy gyorsítsa fel a tempót, ahol a csökkenő blokkokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 31992 alkalommal online. Osztályozás 574 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1886 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 31992 szer
Tetris Sonic Jellegű

Tetris mértani alakzatok esik a színpadon, hanem egy színes kocka által alkotott vezetői főszereplője Sonic Sega videojáték. Van, hogy a sün és más karakterek mérkőzés fejek hasonló sorok eltűnik. Mint a Tetris játék, hogy megpróbálja, hogy a sorok nem emelkedik túl sok, és nem veszi fel a teljes képernyőt. Ha elfogy a hely meghalni. Speciális kombináció lehet, hogy eltűnik több zsetont és több bónusz pontot játszani.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tetris Sonic Jellegű a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Sonic flash játék neve Tetris Sonic Jellegű. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tetris Sonic Jellegű, és összefüggésben áll a Sonic. Az új játék Tetris Sonic Jellegű az egyik legjobb játék az Sonic megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tetris Sonic Jellegű, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tetris Sonic Jellegű
VISSZA

Sonic legtöbbet játszott játékok

Sonic és csapata JÁTÉKRA ►

Sonic és csapata

4
4 a 10 - 18478 szavazat
Játszott
99361
szer

Ebben a játékban lehet választani a játszó Sonic vagy egyik társa, Tails, Knuckles vagy tejszínt. A játék testreszabható, a hangerő a zene és hanghatások mellett halad megfelelően fog adni Önnek, hogy a kulcsok, ha vissza kell játszania nem kell a nulláról kezdeni. Az egyik legjobb Sonic játék a minőségi képeket.

Sonic Mario elveszett világ JÁTÉKRA ►

Sonic Mario elveszett világ

5
5 a 10 - 11090 szavazat
Játszott
86462
szer

Sonic megszakadt a világon a Mario Bros., hogy haza kell, hogy a szint és legyőzése Mario. Mozgásának Sonic a futárok, spears gomba a Z gombot, a kulcsot, hogy ugorj A.