Ingyenes Játékok

Sonic a Sün Vaku

Játék Sonic

Sonic a Sün Vaku

Sonic a Sün Vaku Értékelés: 7/10

Játék Sonic a Sün Vaku

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék adaptációja az eredeti Sonic sün játék a Sega Mega Drive (vagy a Sega Genesis Amerikában). Arról szól, hogy a sün nevű Sonic, amely nagyon gyorsan fut, és megállítani orvos Robotnik az ő gaztett. Gyűjtse össze gyűrűk és vereség ellenséget szerezni pontszámot, de ha kap találatot, akkor elveszíti az összes gyűrű.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8771 alkalommal online. Osztályozás 2682 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 90 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8771 szer
Sonic a Sün Vaku

Sonic sün egy videojáték által kifejlesztett SEGA 1991-ben a Mega Drive konzol. Ez a népszerű platform játék volt hosszú ideig a referencia a jövőbeni játékokat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Sonic a Sün Vaku a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Sonic flash játék neve Sonic a Sün Vaku. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Sonic a Sün Vaku, és összefüggésben áll a Sonic. Az új játék Sonic a Sün Vaku az egyik legjobb játék az Sonic megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Sonic a Sün Vaku, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Sonic a Sün Vaku
VISSZA

Sonic legtöbbet játszott játékok

Sonic és csapata JÁTÉKRA ►

Sonic és csapata

4
4 a 10 - 18478 szavazat
Játszott
99361
szer

Ebben a játékban lehet választani a játszó Sonic vagy egyik társa, Tails, Knuckles vagy tejszínt. A játék testreszabható, a hangerő a zene és hanghatások mellett halad megfelelően fog adni Önnek, hogy a kulcsok, ha vissza kell játszania nem kell a nulláról kezdeni. Az egyik legjobb Sonic játék a minőségi képeket.

Sonic Mario elveszett világ JÁTÉKRA ►

Sonic Mario elveszett világ

5
5 a 10 - 11090 szavazat
Játszott
86462
szer

Sonic megszakadt a világon a Mario Bros., hogy haza kell, hogy a szint és legyőzése Mario. Mozgásának Sonic a futárok, spears gomba a Z gombot, a kulcsot, hogy ugorj A.