Ingyenes Játékok

Sonic Öltözködni

Játék Sonic

Sonic Öltözködni

Sonic Öltözködni Értékelés: 5/10

Játék Sonic Öltözködni

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Game testre kedvenc karaktert Sega, Sonic the Hedgehog, amely megváltoztathatja a haját, egy kis szemüveg, kesztyű, cipő, és minden, amit akarsz, hogy más minden alkalommal, amikor játszanak, és az egyéni gyűjtemény. Az út, hogy ellenőrizzék a játék nagyon egyszerű, mert meg a képernyőn minden szükséges ruhák és kiegészítők, és csak rá kell kattintani a kiválasztott ruhát, és húzza az őt megillető helyét a Sonic testén. Létrehozása őrült kombinációk és szórakozni vele.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 38260 alkalommal online. Osztályozás 461 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3340 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 38260 szer
Sonic Öltözködni

Láttad, hogy mennyi ruha van a ruha Sonic? A sokféle kesztyű, különböző formák és színek, tökéletes össze sok jelmezek és a gyűjtemény a kiegészítők és lábbelik, mindent meg kell adni Sonic a divat meg, vagy hozzon létre egy nevetséges és lehetetlen ruhát! Minden kombináció lehetséges, akkor, akik úgy döntenek az elemek, amely helyet. Sonic egy karakter a Sega játék sorozat, amely először 1991-ben indult azzal a céllal, hogy a versenyt a híres Super Mario Bros, a Nintendo. Azóta a mai napig továbbra is megjelenik az új játékokat, a modernizált megjelenés és a nagyobb fokú részletességgel és a realizmus, de a lényege az eredeti jellegét.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Sonic Öltözködni a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Sonic flash játék neve Sonic Öltözködni. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Sonic Öltözködni, és összefüggésben áll a Sonic. Az új játék Sonic Öltözködni az egyik legjobb játék az Sonic megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Sonic Öltözködni, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Sonic Öltözködni
VISSZA

Sonic legtöbbet játszott játékok

Sonic és csapata JÁTÉKRA ►

Sonic és csapata

4
4 a 10 - 18478 szavazat
Játszott
99361
szer

Ebben a játékban lehet választani a játszó Sonic vagy egyik társa, Tails, Knuckles vagy tejszínt. A játék testreszabható, a hangerő a zene és hanghatások mellett halad megfelelően fog adni Önnek, hogy a kulcsok, ha vissza kell játszania nem kell a nulláról kezdeni. Az egyik legjobb Sonic játék a minőségi képeket.

Sonic Mario elveszett világ JÁTÉKRA ►

Sonic Mario elveszett világ

5
5 a 10 - 11090 szavazat
Játszott
86462
szer

Sonic megszakadt a világon a Mario Bros., hogy haza kell, hogy a szint és legyőzése Mario. Mozgásának Sonic a futárok, spears gomba a Z gombot, a kulcsot, hogy ugorj A.