Ingyenes Játékok

Farka a Sonic

Játék Sonic

Farka a Sonic

Farka a Sonic Értékelés: 6/10

Játék Farka a Sonic

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online 3D-s játék, van, hogy segítsen farka kijutni ebből a szörnyű dimenziót. Sonic a sün nincs hol kell keresni! Ez rajtad múlik, hogy segítsen szegény farok menekülni ebből a rémálom dimenziót. Nyomja meg a Z gombot ugrani, és összekapcsolják azt a nyilak repülni, és nem a kötőjel. Nagyon fontos, hogy olvassa el a tanítási.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7449 alkalommal online. Osztályozás 3240 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 26 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7449 szer
Farka a Sonic

Farka egy videojáték karakter a Sonic egy nap sor által kiadott Sega. Az igazi neve Miles Prower, és tudja használni a két farok repülni, mint egy helikopter.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Farka a Sonic a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Sonic flash játék neve Farka a Sonic. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Farka a Sonic, és összefüggésben áll a Sonic. Az új játék Farka a Sonic az egyik legjobb játék az Sonic megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Farka a Sonic, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Farka a Sonic
VISSZA

Sonic legtöbbet játszott játékok

Sonic és csapata JÁTÉKRA ►

Sonic és csapata

4
4 a 10 - 18478 szavazat
Játszott
99361
szer

Ebben a játékban lehet választani a játszó Sonic vagy egyik társa, Tails, Knuckles vagy tejszínt. A játék testreszabható, a hangerő a zene és hanghatások mellett halad megfelelően fog adni Önnek, hogy a kulcsok, ha vissza kell játszania nem kell a nulláról kezdeni. Az egyik legjobb Sonic játék a minőségi képeket.

Sonic Mario elveszett világ JÁTÉKRA ►

Sonic Mario elveszett világ

5
5 a 10 - 11090 szavazat
Játszott
86462
szer

Sonic megszakadt a világon a Mario Bros., hogy haza kell, hogy a szint és legyőzése Mario. Mozgásának Sonic a futárok, spears gomba a Z gombot, a kulcsot, hogy ugorj A.