Ingyenes Játékok

Sonic Blox

Játék Sonic

Sonic Blox

Sonic Blox Értékelés: 5/10

Játék Sonic Blox

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tetris játék Sonic karakterek és a forgatókönyv Sonic játék. Mozgatni a darabokat, hogy az oldalán a nyilakkal és kapcsolja be a darabot a felfelé nyíl gombot. Ha rákattint a lefelé mutató nyílra, a fület esik. Egy egyszerű játék, nagyon addiktív, hogy próbára teszi a térbeli látás. Van egy űrhajó jelenik meg, és dobja bombákat, hogy tönkreteszi az egyik blokk, akkor elrontani egy sort, hogy távolítsa el a blokk. A chipek esni egyenként, mint a klasszikus játék, és mindig meg kell csinálni a sorokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 50595 alkalommal online. Osztályozás 316 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 4570 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 50595 szer
Sonic Blox

Mint Sonic játék? Mint a Tetris játék? Itt egy mix a két játék, hogy egy jó ideje. A fülek jelennek meg a képernyő felső részén, és van, hogy menjen fordult hozzájuk abban a helyzetben, hogy érdekli, hogy amikor nem kap meg, hogy elfoglalja az összes mezőt. Ha egy sor alkot kompakt, hézagmentesen, az eltűnik. Meg kell próbálni, hogy a képernyő üres legyen. Ön nyeri meg a játékot, ha tartod az üres képernyőt, amíg csak lehetséges. Óvakodj űrhajó lőtt rakéták fogja pusztítani a sorban a blokkok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Sonic Blox a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Sonic flash játék neve Sonic Blox. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Sonic Blox, és összefüggésben áll a Sonic. Az új játék Sonic Blox az egyik legjobb játék az Sonic megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Sonic Blox, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Sonic Blox
VISSZA

Sonic legtöbbet játszott játékok

Sonic és csapata JÁTÉKRA ►

Sonic és csapata

4
4 a 10 - 18478 szavazat
Játszott
99361
szer

Ebben a játékban lehet választani a játszó Sonic vagy egyik társa, Tails, Knuckles vagy tejszínt. A játék testreszabható, a hangerő a zene és hanghatások mellett halad megfelelően fog adni Önnek, hogy a kulcsok, ha vissza kell játszania nem kell a nulláról kezdeni. Az egyik legjobb Sonic játék a minőségi képeket.

Sonic Mario elveszett világ JÁTÉKRA ►

Sonic Mario elveszett világ

5
5 a 10 - 11090 szavazat
Játszott
86462
szer

Sonic megszakadt a világon a Mario Bros., hogy haza kell, hogy a szint és legyőzése Mario. Mozgásának Sonic a futárok, spears gomba a Z gombot, a kulcsot, hogy ugorj A.