Ingyenes Játékok

Keresztrejtvény: Információk a Simpson

Játék Simpson Család

Keresztrejtvény: Információk a Simpson

Keresztrejtvény: Információk a Simpson Értékelés: 5/10

Játék Keresztrejtvény: Információk a Simpson

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A klasszikus keresztrejtvény, amelyben meg kell, hogy töltse ki a hézagokat fehér szó, amelyek meghatározzák meg. Meg kell kitalálni a megfelelő szót. A jobb oldalon van egy nyom az egyes szavakat kell találni. Nevek és információk a karakterek a rajzfilmsorozat The Simpsons. Tesztelje tudását a Simpsons, a kérdések és válaszok, hogy a különböző karakterek a sorozat. Hogy teljes legyen a dalszöveg a betűk a billentyűzeten. Egy levél minden fehér hiányosságok. A nézetet meg tudja befejezni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 22000 alkalommal online. Osztályozás 795 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1720 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 22000 szer
Keresztrejtvény: Információk a Simpson

Keresztrejtvény játék tájékoztatást a Simpson család. Javasoljuk egy sor szó, néhány rövid, és néhány nagyon hosszú. Vannak olyan kérdések, amelyek könnyen és mások próbára tudását minden lakója ezt az őrült várost látunk a televízióban rajzfilm. Töltse ki az egyes a hiányosságok, fehér betűkkel alkotó szavak. Ez egy egyszerű tevékenység, de van, hogy jól tájékozott a különböző karakterek a sorozatban. Nagy móka, és minden korosztály számára.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresztrejtvény: Információk a Simpson a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Simpson Család flash játék neve Keresztrejtvény: Információk a Simpson. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresztrejtvény: Információk a Simpson, és összefüggésben áll a Simpson Család. Az új játék Keresztrejtvény: Információk a Simpson az egyik legjobb játék az Simpson Család megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresztrejtvény: Információk a Simpson, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresztrejtvény: Információk a Simpson
VISSZA

Simpson Család legtöbbet játszott játékok

Homer és Flanders JÁTÉKRA ►

Homer és Flanders

5
5 a 10 - 19830 szavazat
Játszott
185780
szer

A játék, ahol Homer Simpson, a küldetése, hogy szüntesse meg a Flanders család ágyútűz, de nem fáj más emberek. You will pass szintje több nehéz, mivel minden, illetve a családi Flandria mozog gyorsabban.

Az Interaktív Ház Simpsons JÁTÉKRA ►

Az Interaktív Ház Simpsons

5
5 a 10 - 18016 szavazat
Játszott
135932
szer

Fedezze fel a dolog, amit tehetünk ebben a házban, akkor egy teljes listát, amely a dolgokat csinálni, de megvizsgálja, vannak rejtett titkai. Élvezze otthona Simpsons a számítógépen.