Ingyenes Játékok

Puzzle Avatar: The Last Airbender

Játék rajzfilm

Puzzle avatar: the last airbender

Puzzle Avatar: The Last Airbender Értékelés: 6/10

Játék puzzle avatar: the last airbender

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Élvezze befejezése képet a puzzle. Avatar The Last Airbender. Avatar: The Legend of Aang Európában. A kép a puzzle a főszereplője az amerikai rajzfilmsorozat. Befejezni a puzzle, akkor kattintson rá és húzza a darabokat, hogy illeszkedjen. Ez a sorozat a TV csatornák a gyermekek Nickelodeon. A sorozat mondja a történeteit Aang egy olyan világban, a harcművészetek, a harc és a mágia. Az emberi civilizáció négy nemzet: a víz Tribes, a Föld Királyság, a tűz nemzet, és az Air nomádok. Van egy másik része a sorozat, a Korra legendája.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8476 alkalommal online. Osztályozás 2452 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 254 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8476 szer
Puzzle Avatar: The Last Airbender

Töltse ki a puzzle, a kép a főszereplő egy sor karikatúrák Made in Korea néven Aang. Puzzle egy rajzfilmfigura a sorozat Avatar: The Last Airbender. A világ a fantasy, a mágia és a hatáskörrel kapcsolatos harcművészetek és a harc, hogy hatalomra, és a trónt. A történet egy fiatal fiú a herceg megfosztotta trónjától. Egy ázsiai klasszikus mese bontakozik ki a XIX. Szerelmeseinek koreai anime-sorozat és történetek a mágia és a harcművészetek. Hogy a puzzle darab csatlakozó darabot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Puzzle Avatar: The Last Airbender a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Rajzfilm flash játék neve Puzzle Avatar: The Last Airbender. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Puzzle Avatar: The Last Airbender, és összefüggésben áll a Rajzfilm. Az új játék Puzzle Avatar: The Last Airbender az egyik legjobb játék az Rajzfilm megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Puzzle Avatar: The Last Airbender, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Puzzle Avatar: The Last Airbender
VISSZA

Rajzfilm legtöbbet játszott játékok

Küzdelem a Power Rangers JÁTÉKRA ►

Küzdelem a power rangers

5
5 a 10 - 2642 szavazat
Játszott
40418
szer

Ebben a játékban, meg kell Válassz hatalom ranger vadászni azokat a bandákat a szörnyek, és a karikatúrákat Hero. Power Rangers egy amerikai sorozat és a termékszponzorálással választójog.

Snoopy és a karácsonyfa JÁTÉKRA ►

Snoopy és a karácsonyfa

5
5 a 10 - 3808 szavazat
Játszott
37276
szer

Charlie Brown haragszik, mert senki sem szereti a karácsonyfa választotta, és heneeds segítséged a díszítjük. Mert csinálni, akkor kattintson a dísz az egérrel, és akkor a decore karácsony fa az egér mozgását.

Dekopírfűrészek az Avatar (Rajzfilmek) JÁTÉKRA ►

Dekopírfűrészek az avatar (rajzfilmek)

5
5 a 10 - 2186 szavazat
Játszott
18239
szer

Ebben a játékban a számítógép, meg kell befejezni ezt a kirakós játék a rajzfilm sorozat Avatar. Ahhoz, hogy a kirakós játék, kattints és húzza a darabokat, hogy illeszkedjen őket.