Ingyenes Játékok

Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders

Játék politikusok

Fésű és borotva, hogy geert wilders

Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders Értékelés: 5/10

Játék fésű és borotva, hogy geert wilders

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor Geert Wilders, és be kell elkapni a borotvák és üveg hidrogén-peroxid, elkerülve a virágcserepek. Ha kell kapnunk juh, kapsz bónusz pontokat. Geert Wilders egy németalföldi politikus. Kiszorítani, akkor mozgatni az egeret.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 38208 alkalommal online. Osztályozás 429 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1578 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 38208 szer
Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders

Geert Wilders, a fogási borotvák, birkák,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Politikusok flash játék neve Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders, és összefüggésben áll a Politikusok. Az új játék Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders az egyik legjobb játék az Politikusok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders
VISSZA

Politikusok legtöbbet játszott játékok

Üzenetek Küldése JÁTÉKRA ►

Üzenetek küldése

4
4 a 10 - 1146 szavazat
Játszott
22409
szer

Ebben a játékban, meg kell küldeni a megfelelő üzenet a megfelelő emberekhez és teljes helyreállítását, hogy elkerüljék a Föld ítélet napján a Föld bolygó is elárasztották a külföldiek. A karaktereket, hogy megjelennek a játékban, a Barack Obama, a robotok és a tudományos. Az üzenet a megfelelő emberekhez, meg kell impulzus az egér bal gombját a fotózást és az egeret irányítani a pályára a lövés.

Támadás a cipő, hogy Bush JÁTÉKRA ►

Támadás a cipő, hogy bush

5
5 a 10 - 994 szavazat
Játszott
17269
szer

Dobj egy cipő George W. Bush. Ha Megütöttem, kapsz pontot, de ha nem Megütöttem, Nevetek rád. Hogy a cipő akkor használja a nyíl gombokat.

Bush és a cipő JÁTÉKRA ►

Bush és a cipő

6
6 a 10 - 668 szavazat
Játszott
11882
szer

Ön George W. Bush, az ex-elnök, és te vagy a híres sajtótájékoztató, el kell kerülni a cipőket dobott újságíró iraki amíg a biztonsági őrök lefoglalják vele.