Ingyenes Játékok

Politikusok egy Ébresztő

Játék politikusok

Politikusok egy Ébresztő

Politikusok egy Ébresztő Értékelés: 4/10

Játék politikusok egy Ébresztő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A politikusok találhatók sör hordókat, hogy fog menni nyitó és záró. Amikor a politikus nyílt a hordó, akkor megjelenik egy ébresztő, vagy bontható. El kell forgatni a politikus, hogy van egy hordó, és amikor a politikus, amely megnyitja a hordót, egy ébresztő. Megnyomjuk az egér bal gombját a fotózást és az egeret, hogy kiszorítja. A politikusok, hogy lássuk a játékban európai.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5313 alkalommal online. Osztályozás 3225 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 38 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5313 szer
Politikusok egy Ébresztő

ébresztő, az európai politikusok, sör hordókat,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Politikusok egy Ébresztő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Politikusok flash játék neve Politikusok egy Ébresztő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Politikusok egy Ébresztő, és összefüggésben áll a Politikusok. Az új játék Politikusok egy Ébresztő az egyik legjobb játék az Politikusok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Politikusok egy Ébresztő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Politikusok egy Ébresztő
VISSZA

Politikusok legtöbbet játszott játékok

Fésű és Borotva, Hogy Geert Wilders JÁTÉKRA ►

Fésű és borotva, hogy geert wilders

5
5 a 10 - 1578 szavazat
Játszott
38208
szer

Ebben a játékban, akkor Geert Wilders, és be kell elkapni a borotvák és üveg hidrogén-peroxid, elkerülve a virágcserepek. Ha kell kapnunk juh, kapsz bónusz pontokat. Geert Wilders egy németalföldi politikus. Kiszorítani, akkor mozgatni az egeret.

Üzenetek Küldése JÁTÉKRA ►

Üzenetek küldése

4
4 a 10 - 1146 szavazat
Játszott
22409
szer

Ebben a játékban, meg kell küldeni a megfelelő üzenet a megfelelő emberekhez és teljes helyreállítását, hogy elkerüljék a Föld ítélet napján a Föld bolygó is elárasztották a külföldiek. A karaktereket, hogy megjelennek a játékban, a Barack Obama, a robotok és a tudományos. Az üzenet a megfelelő emberekhez, meg kell impulzus az egér bal gombját a fotózást és az egeret irányítani a pályára a lövés.

Támadás a cipő, hogy Bush JÁTÉKRA ►

Támadás a cipő, hogy bush

5
5 a 10 - 994 szavazat
Játszott
17270
szer

Dobj egy cipő George W. Bush. Ha Megütöttem, kapsz pontot, de ha nem Megütöttem, Nevetek rád. Hogy a cipő akkor használja a nyíl gombokat.