Ingyenes Játékok

Az őrült Tudós

Játék orvosi

Az őrült tudós

Az őrült Tudós Értékelés: 3/10

Játék az őrült tudós

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az őrült tudós és nem fog elborít a világ csíráktól is tudod állítani őket? A bal és jobb nyíl gomb kiigazítására vonatkozó álláspontját, Nyíl gomb fel és le forgótükrös kulcs csökkenése a Trickles. A "P" gombot megáll a játék. Sok szerencsét! Útmutató: A bal és jobb nyíl gomb kiigazítására vonatkozó álláspontját, Nyíl gomb fel és le forgótükrös kulcs csökkenése a Trickles. A "P" gombot megáll a játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 102903 alkalommal online. Osztályozás 107 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 8970 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 102903 szer
Az őrült Tudós

Bacilusok, tetris, a tudományos kísérletek,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Az őrült Tudós a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Orvosi flash játék neve Az őrült Tudós. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Az őrült Tudós, és összefüggésben áll a Orvosi. Az új játék Az őrült Tudós az egyik legjobb játék az Orvosi megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Az őrült Tudós, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Az őrült Tudós
VISSZA

Orvosi legtöbbet játszott játékok

Használja az Arcom JÁTÉKRA ►

Használja az arcom

5
5 a 10 - 50698 szavazat
Játszott
377699
szer

Legyél egy igazi sebész! De ez a játék nem lesz egy egyszerű sebész, akkor a plasztikai sebész, hogy a csillagok. Egyes politikusok, mint Bush, vagy Angela Merkel, művészek, mint Madonna és Michael Jackson, és hollywoodi színészek, mint Jack Nicholson és Nicole Kidman, mindenki azt akarja, hogy tökéletes legyen a kamera és a televízió. Ehhez érintse fel a száját, arccsontja vagy a szem. De van, hogy legyen óvatos, hogy ne legyen túl nagy, vagy elveszíti a játék ...

intenzív osztály JÁTÉKRA ►

Intenzív osztály

5
5 a 10 - 9718 szavazat
Játszott
151518
szer

Siess, Doktor! Ön a betegeket várja! Útmutató: Vegye fel a betegek, akik a sürgősségi szolgálat a váróban keres segítséget. Van, hogy a beteg a kerék elnökletével a megfelelő kezelést szobámba, és megtarthatja a váróterem üres. Vigyázz ápolók körül a kórházi ellenőrzési rendszere: c: fordított mozgás x: Stop z: Gyorsítsa Arrow: Irány

Baktériumok JÁTÉKRA ►

Baktériumok

3
3 a 10 - 11760 szavazat
Játszott
101590
szer

A halálos baktériumot támadásokat a hölgy a filmben. Ha nem beadott gyógyszer a beteg hal meg, hogy pár perc múlva. Itt csak egy antibiotikum injekció jelenleg elérhető. Ha ez az injekciót adott a baktériumszám gets csökkenteni után elérte a csúcsérték, és a beteg életben marad. Ha az injekció nem kap a beteg hal után néhány perccel.