Ingyenes Játékok

Sudoku, Kakuro vagy futoshiki

Játék matematika

Sudoku, kakuro vagy futoshiki

Sudoku, Kakuro vagy futoshiki Értékelés: 4/10

Játék sudoku, kakuro vagy futoshiki

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A Sudoku, Kakuro és Futoshiki új a nap mint nap. Hétfőtől péntekig a szokásos nehéz rejtvények, míg szombaton és vasárnap a keményebb változat, rejtvények nagyon nehéz vonattal agyaddal. Útmutató: Kattints a cellába, hogy néhány duplán kattintva (vagy Shift-click), hogy egy lehetséges számát. Tekintse meg az in-game segít a szabályok minden játékot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 39571 alkalommal online. Osztályozás 449 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 5432 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 39571 szer
Sudoku, Kakuro vagy futoshiki

Sudoku, Kakuro, futoshiki,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Sudoku, Kakuro vagy futoshiki a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Matematika flash játék neve Sudoku, Kakuro vagy futoshiki. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Sudoku, Kakuro vagy futoshiki, és összefüggésben áll a Matematika. Az új játék Sudoku, Kakuro vagy futoshiki az egyik legjobb játék az Matematika megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Sudoku, Kakuro vagy futoshiki, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Sudoku, Kakuro vagy futoshiki
VISSZA

Matematika legtöbbet játszott játékok

hozzátéve, hogy 10 Zuma JÁTÉKRA ►

Hozzátéve, hogy 10 zuma

1
1 a 10 - 41526 szavazat
Játszott
303428
szer

Ebben a játékban nem lesz összhangban golyók számokat rajtuk. A golyókat lő új labdákat a sorban. Ha a labdák lõsz és a golyó mellett adjunk hozzá a 10, ezeket a golyókat kell semmisíteni. Azt is elpusztítani egy csoportja azonos számú golyó csak egy labdát. Ha elpusztítják a labdák akkor a következő szintre. Ha a golyó eléri a lyukat, akkor elveszíti a játékot. Alkalmanként lesz az érmék, hogy megjelenik a képernyőn, akkor a hajtás az érméket, ...

Memória és műveletek JÁTÉKRA ►

Memória és műveletek

4
4 a 10 - 7452 szavazat
Játszott
96072
szer

A végén a játék egyértelmű, az összes darabot. megállapítás érvényes a műveleteket. Már három módja rá. 1 - meccs eredménye, a művelet egy számot. 2 - két szám egyenlő 3 - Két műveleteket ugyanazt az eredményt.