Ingyenes Játékok

Simpsons keresztrejtvény

Játék logikai

Simpsons keresztrejtvény

Simpsons keresztrejtvény Értékelés: 6/10

Játék simpsons keresztrejtvény

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tetszik keresztrejtvények? Tetszik a televíziós sorozat A Simpson család? Utasítás: használja az egeret, hogy válassza ki a képet, és írjuk be a választ. Akkor is, kattintson a bal egérgombbal a kérdést, és írjuk be a választ. A klasszikus keresztrejtvény, hogy a vizsgálatokat a tudás a sorozat A Simpson család. Biztos tudod, hogy az összes karakter, minden helyen, minden ez segít befejezni a játékot. Ha láttad sok epizód róla, ismeri az összes karakter, és az összes választ. Az intelligencia probléma a szórakozni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 121099 alkalommal online. Osztályozás 90 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 20270 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 121099 szer
Simpsons keresztrejtvény

A Simpson család keresztrejtvény, amelyben meg kell befejezni a kérdést a sorozat. A nevek a karakterek, a nevét a városok és más dolog a sorozat. Adnak nyomokat, hogy a helyes választ, és meg kell, hogy töltse ki a hézagokat szöveg maradt. Minden fehér négyzet egy levelet. Van, hogy a fehér négyzetek, hogy megnyerjük a játékot. A cél az, hogy megtalálja a választ a feltett kérdésekre a bal oldalon a képernyő. Ez egy játék, az angol, így is lehet gyakorolni a nyelvet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Simpsons keresztrejtvény a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Logikai flash játék neve Simpsons keresztrejtvény. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Simpsons keresztrejtvény, és összefüggésben áll a Logikai. Az új játék Simpsons keresztrejtvény az egyik legjobb játék az Logikai megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Simpsons keresztrejtvény, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Simpsons keresztrejtvény
VISSZA

Logikai legtöbbet játszott játékok

Online Sakk JÁTÉKRA ►

Online sakk

5
5 a 10 - 11332 szavazat
Játszott
102421
szer

A sakkjátszma online! Próbálja meg ezt az online játékot, és kap a végén a király az ellenfél. Utasítás: játsszák a 8x8-as tábla 64 négyzetek. Kezdetben minden játékos (egy játszó fehér darab, és egy fekete darab) vezérlő 16 darab: egy király, egy királynő, két bástya, két lovag, két püspök, és nyolc gyalog. A cél a játék lényege, hogy sakk-matt a király az ellenfél, hogy a király fenyegeti, és nincs módja annak, hogy egy másik lépés nélkül ...

szülői szóra keresés JÁTÉKRA ►

Szülői szóra keresés

5
5 a 10 - 17436 szavazat
Játszott
101005
szer

szülői szó alapú keresési játék. Kattintson és húzza a szavakat válasszuk a játéktábla. Finn gyorsan megragad a legnagyobb jutalom, amit pontszámot. Minden játszanak majd véletlenszerűen egy alcsoportja szavak a könyvtár, ezért minden játék más.

Memorama JÁTÉKRA ►

Memorama

5
5 a 10 - 12120 szavazat
Játszott
71315
szer

Vizsgálat a memória és a koncentráció javítása azáltal, hogy 16 vicces képeket pár. Az óra ketyeg, így játszani, amilyen gyorsan csak tudsz! Kapsz pontot minden alkalommal, amikor egy meccs. Legyen óvatos, mert akkor veszít pontokat minden gondolnátok rossz. Utasítás: kattintson a két kép arra törekedjünk, hogy egy párt, amilyen gyorsan lehetséges.