Ingyenes Játékok

Helyezze a Prizma a Lyukba

Játék logikai

Helyezze a prizma a lyukba

Helyezze a Prizma a Lyukba Értékelés: 7/10

Játék helyezze a prizma a lyukba

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél a játék lényege, hogy a blokk esik a térre lyukba végén minden egyes szakaszában. Ahhoz, hogy mozog a blokk a világon, használja a nyíl gombokat. Legyen óvatos, ne essen le a széleket, a szint újra kell indítani, ha ez történik. Hidak és kapcsolók találhatók több szinten. A kapcsolók aktiválódnak, amikor lenyomja a blokk. Nem kell, hogy maradjon a kapcsolót, hogy hidak zárva. Két fajta kapcsolók; nehéz X-alakú is, és lágy kerek is. Puha kapcsoló aktiválódik, ha bármely részét a blokk megnyomja azt. Fedett kapcsolók igényel sokkal több nyomás, így a blokkot kell állva a végén, hogy aktiválja azt. Ha aktiválva van, minden kapcsoló eltérően viselkedhetnek. Zöld vagy piros négyzet villog, melyik híd alatt működik. Narancssárga lapok törékenyebb, mint a többi, és akarat fék, ha a mondat áll függőlegesen rajta. Végül van egy teleport, hogy veszi a blokk különböző helyeken, hasító be két blokk egy időben. Ezek egyedileg szabályozható a szóköz, és csatlakozzon egy normális blokkot, amikor találkoznak.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6967 alkalommal online. Osztályozás 3083 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 88 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6967 szer
Helyezze a Prizma a Lyukba

Egy nagyon addiktív rejtvény játék. A cél a játék lényege, hogy a blokk esik a térre lyukba végén minden egyes szakaszában. Legyen óvatos, ne essen le a széleket, a szint újra kell indítani, ha ez történik.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Helyezze a Prizma a Lyukba a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Logikai flash játék neve Helyezze a Prizma a Lyukba. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Helyezze a Prizma a Lyukba, és összefüggésben áll a Logikai. Az új játék Helyezze a Prizma a Lyukba az egyik legjobb játék az Logikai megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Helyezze a Prizma a Lyukba, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Helyezze a Prizma a Lyukba
VISSZA

Logikai legtöbbet játszott játékok

Simpsons keresztrejtvény JÁTÉKRA ►

Simpsons keresztrejtvény

6
6 a 10 - 20270 szavazat
Játszott
122269
szer

Tetszik keresztrejtvények? Tetszik a televíziós sorozat A Simpson család? Utasítás: használja az egeret, hogy válassza ki a képet, és írjuk be a választ. Akkor is, kattintson a bal egérgombbal a kérdést, és írjuk be a választ. A klasszikus keresztrejtvény, hogy a vizsgálatokat a tudás a sorozat A Simpson család. Biztos tudod, hogy az összes karakter, minden helyen, minden ez segít befejezni a játékot. Ha láttad sok epizód róla, ismeri az összes karakter, és az öss ...

Online Sakk JÁTÉKRA ►

Online sakk

5
5 a 10 - 11332 szavazat
Játszott
104058
szer

A sakkjátszma online! Próbálja meg ezt az online játékot, és kap a végén a király az ellenfél. Utasítás: játsszák a 8x8-as tábla 64 négyzetek. Kezdetben minden játékos (egy játszó fehér darab, és egy fekete darab) vezérlő 16 darab: egy király, egy királynő, két bástya, két lovag, két püspök, és nyolc gyalog. A cél a játék lényege, hogy sakk-matt a király az ellenfél, hogy a király fenyegeti, és nincs módja annak, hogy egy másik lépés nélkül ...

szülői szóra keresés JÁTÉKRA ►

Szülői szóra keresés

5
5 a 10 - 17436 szavazat
Játszott
102150
szer

szülői szó alapú keresési játék. Kattintson és húzza a szavakat válasszuk a játéktábla. Finn gyorsan megragad a legnagyobb jutalom, amit pontszámot. Minden játszanak majd véletlenszerűen egy alcsoportja szavak a könyvtár, ezért minden játék más.