Ingyenes Játékok

Gyártó Hidak

Játék logikai

Gyártó hidak

Gyártó Hidak Értékelés: 7/10

Játék gyártó hidak

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben ingyenes online játék, a cél az, hogy létrejöjjön egy csomó fa utak a folyón a mozgó különböző fa darab. Néha, színes blokkok fog állni az utat. Szükség lehet mozgatni őket, mielőtt mozog a hídon. Ott is lesz teleport amely könnyen változtatni a pozícióját egy darab. Ha el szeretné távolítani falak, csatlakoztassa kapcsolók segítségével blokkok színüket. Az arany blokkok eltávolítható könnyen csak kapcsolásával mindet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6269 alkalommal online. Osztályozás 3393 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 10 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6269 szer
Gyártó Hidak

Ez a játék arról szól, gondolkodás és rejtvények megoldásában. Ön képes lesz arra, hogy válasszon a sokféle rejtvények két térképet, az egyik nagyobb, mint a másik.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Gyártó Hidak a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Logikai flash játék neve Gyártó Hidak. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Gyártó Hidak, és összefüggésben áll a Logikai. Az új játék Gyártó Hidak az egyik legjobb játék az Logikai megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Gyártó Hidak, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Gyártó Hidak
VISSZA

Logikai legtöbbet játszott játékok

Simpsons keresztrejtvény JÁTÉKRA ►

Simpsons keresztrejtvény

6
6 a 10 - 20270 szavazat
Játszott
122269
szer

Tetszik keresztrejtvények? Tetszik a televíziós sorozat A Simpson család? Utasítás: használja az egeret, hogy válassza ki a képet, és írjuk be a választ. Akkor is, kattintson a bal egérgombbal a kérdést, és írjuk be a választ. A klasszikus keresztrejtvény, hogy a vizsgálatokat a tudás a sorozat A Simpson család. Biztos tudod, hogy az összes karakter, minden helyen, minden ez segít befejezni a játékot. Ha láttad sok epizód róla, ismeri az összes karakter, és az öss ...

Online Sakk JÁTÉKRA ►

Online sakk

5
5 a 10 - 11332 szavazat
Játszott
104058
szer

A sakkjátszma online! Próbálja meg ezt az online játékot, és kap a végén a király az ellenfél. Utasítás: játsszák a 8x8-as tábla 64 négyzetek. Kezdetben minden játékos (egy játszó fehér darab, és egy fekete darab) vezérlő 16 darab: egy király, egy királynő, két bástya, két lovag, két püspök, és nyolc gyalog. A cél a játék lényege, hogy sakk-matt a király az ellenfél, hogy a király fenyegeti, és nincs módja annak, hogy egy másik lépés nélkül ...

szülői szóra keresés JÁTÉKRA ►

Szülői szóra keresés

5
5 a 10 - 17436 szavazat
Játszott
102150
szer

szülői szó alapú keresési játék. Kattintson és húzza a szavakat válasszuk a játéktábla. Finn gyorsan megragad a legnagyobb jutalom, amit pontszámot. Minden játszanak majd véletlenszerűen egy alcsoportja szavak a könyvtár, ezért minden játék más.