Ingyenes Játékok

Rejtvények képek a film Avatar

Játék kirakós

Rejtvények képek a film Avatar

Rejtvények képek a film Avatar Értékelés: 6/10

Játék Rejtvények képek a film Avatar

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Itt van egy gyűjtemény a képeket a film Avatar, az ökológia és a sci-fi-ben ugyanabban a történelemben, akkor válassza ki a kívánt csinálni egy puzzle vele. Élvezze, hogy egy puzzle egy jelenet a film Avatar. Avatar egy film James Cameron. Hogy teljes legyen a puzzle, meg kell választani egy kirakós játék, akkor javaslom, mint a kiválasztott képet a puzzle, akkor helyezzük a darabokat, hogy illeszkedjen egymáshoz. Néhány darab lehet a rossz helyzetben, és van, hogy kapcsolja be a darabot, hogy a helyére.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8614 alkalommal online. Osztályozás 2681 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 88 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8614 szer
Rejtvények képek a film Avatar

Játssz rejtvények jeleneteket a film Avatar, ezt a tevékenységet kell töltenie egy puzzle képekkel Avatar. Egy történet, hogy zajlik egy másik bolygón, ahol az emberek ki akarják használni a természeti erőforrásokat a bányászat. Az idegen bolygón nem akarja elveszíteni a hazai így megvédjék otthonaikat ellen invázió. A romantikus és szép a környezeti történelem. Szintén a szerelem, a bátorság és a természet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Rejtvények képek a film Avatar a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kirakós flash játék neve Rejtvények képek a film Avatar. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Rejtvények képek a film Avatar, és összefüggésben áll a Kirakós. Az új játék Rejtvények képek a film Avatar az egyik legjobb játék az Kirakós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Rejtvények képek a film Avatar, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Rejtvények képek a film Avatar
VISSZA

Kirakós legtöbbet játszott játékok

Hamupipőke kirakós JÁTÉKRA ►

Hamupipőke kirakós

6
6 a 10 - 9244 szavazat
Játszott
65595
szer

Klasszikus mozaikrejtvény szórakozás a Hamupipőke 49 színes darabot. Drag and drop a darabokat, hogy illeszkedjen egymáshoz. Drag and drop a darabokat, hogy illeszkedjen egymáshoz.

Jigsaw Gyerekeknek JÁTÉKRA ►

Jigsaw Gyerekeknek

5
5 a 10 - 6092 szavazat
Játszott
35420
szer

A puzzle gyerekeknek, mert nagyon egyszerű. Ez egy nagyon alacsony nehézséget. Ez csak 9 db. Ez könnyű, hogy visszatérjen, hogy összeállítsa. Javasoljuk, hogy hagyja, hogy a gyerekek egyedül csinálni. A képen látjuk a Barbie baba. Ez az egyik kedvenc baba a lányok, úgyhogy szeretném, hogy játszani ezt a fényképet. Építsd fel újra nagyon egyszerű lesz, így újra meg újra és újra. Ez a tevékenység alkalmas a gyermekek számára. Minden értük, így kezeli ...