Ingyenes Játékok

Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban

Játék kirakós

Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban

Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban Értékelés: 6/10

Játék Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A Simpson család a nyaralás teljes. Minden ment, hogy egész nap egy tó, ahol játszani, és pihenni. Ez a játék egy puzzle, ahol úgy tűnik, hogy a Simpson család (Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie) egy tó. Befejezni a puzzle, akkor kattintson rá és húzza a darabokat, hogy illeszkedjen. Használja az egeret mozgatni a darabokat, és illeszkednek egymáshoz. Ön nyeri meg a játékot, ha kap vissza a képet, hogy az egész újra. Az öt karakter leghíresebb rajzfilm minden idők egy jelenet a sorozat az Ön számára. Csinálunk a rejtvény?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9138 alkalommal online. Osztályozás 1914 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 380 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9138 szer
Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban

Mindenkinek joga van a pihenéshez. A Simpson család is, most már hagyják kalandok az amerikai város, ahol élnek, és elmegy egy tóhoz. A nyaralás nap a család minden tagjának. A jelenet, amit nagyon szeretek dolgozni. Ön nyeri meg a játékot, ha teljes a kép, ha minden darab a helyére. A színek lapos, így nagyon könnyű megtalálni a számok között a felek, hogy a kép már lebomlott. Visszaszámol az idő kell ahhoz, hogy egyszer, majd próbálja meg újra meg újra, de ez időt vesz kevesebb időt, mint korábban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kirakós flash játék neve Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban, és összefüggésben áll a Kirakós. Az új játék Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban az egyik legjobb játék az Kirakós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Dekopírfűrészek A Simpson Család-Ban a Tóban
VISSZA

Kirakós legtöbbet játszott játékok

Hamupipőke kirakós JÁTÉKRA ►

Hamupipőke kirakós

6
6 a 10 - 9244 szavazat
Játszott
64033
szer

Klasszikus mozaikrejtvény szórakozás a Hamupipőke 49 színes darabot. Drag and drop a darabokat, hogy illeszkedjen egymáshoz. Drag and drop a darabokat, hogy illeszkedjen egymáshoz.

Jigsaw Gyerekeknek JÁTÉKRA ►

Jigsaw Gyerekeknek

5
5 a 10 - 6092 szavazat
Játszott
33872
szer

A puzzle gyerekeknek, mert nagyon egyszerű. Ez egy nagyon alacsony nehézséget. Ez csak 9 db. Ez könnyű, hogy visszatérjen, hogy összeállítsa. Javasoljuk, hogy hagyja, hogy a gyerekek egyedül csinálni. A képen látjuk a Barbie baba. Ez az egyik kedvenc baba a lányok, úgyhogy szeretném, hogy játszani ezt a fényképet. Építsd fel újra nagyon egyszerű lesz, így újra meg újra és újra. Ez a tevékenység alkalmas a gyermekek számára. Minden értük, így kezeli ...