Ingyenes Játékok

Kínai és a kiegészítés

Játék kínai

Kínai és a kiegészítés

Kínai és a kiegészítés Értékelés: 6/10

Játék kínai és a kiegészítés

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Töltsük meg a terek számok 1-9, az ismertetett szabályok üvölt. a számok az egyes csoportok vízszintes vagy függőleges nem lehet megismételni. A számok minden csoportban a horizontális (függőleges) kell Összefoglalva a szám a bal (felső) a csoportban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 17514 alkalommal online. Osztályozás 1151 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1240 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 17514 szer
Kínai és a kiegészítés

puzzle, kiegészítése, számok, ne ismételje meg a számokat, a számtani mentális, szellemi éberség,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kínai és a kiegészítés a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kínai flash játék neve Kínai és a kiegészítés. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kínai és a kiegészítés, és összefüggésben áll a Kínai. Az új játék Kínai és a kiegészítés az egyik legjobb játék az Kínai megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kínai és a kiegészítés, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kínai és a kiegészítés
VISSZA

Kínai legtöbbet játszott játékok

Többszintű Mahjong JÁTÉKRA ►

Többszintű mahjong

5
5 a 10 - 20982 szavazat
Játszott
91713
szer

A játék a mérkőzés csempe. Annak érdekében, hogy a meccset meg kell választanunk két egyezési csempe, hogy nem blokkolja, hogy a jobbra vagy balra. Ha nem tudja kiválasztani a lap, akkor blokkolja. Nem világos, hogy az oldalak feloldása azt, hogy több pár. Ha egy mérkőzés a két kiválasztott csempe eltűnik. Töröljük a fórumon nyerni a meccset, és lépni a következő szintre.

Kínai Sakk JÁTÉKRA ►

Kínai sakk

4
4 a 10 - 354 szavazat
Játszott
19266
szer

Játssz Kínai sakk ezzel az ingyenes on-line játék. Kínai sakk, más néven kínai sakk, egy két játékos kínai társasjáték ugyanabban a családban, mint Nyugat-sakk, shogi, indiai sakk és janggi. Ez az egyik legnépszerűbb társasjáték Kínában. Emellett Kína és területek jelentős etnikai közösségek kínai, Kínai sakk is népszerű időtöltés Vietnamban.

Tangram Rejtvény JÁTÉKRA ►

Tangram rejtvény

6
6 a 10 - 224 szavazat
Játszott
12833
szer

Ebben ingyenes online játék, akkor használja a Tangram darabokat alkotnak az alak a sziluettet. Minden szint nehezebb lesz, mint az utolsó ebben a szabad vaku játék. A Tangram egy boncolási rejtvény, amely hét sík formában, az úgynevezett barnul, amelyek össze alkotnak alakzatokat.