Ingyenes Játékok

Színezés a női főszereplő az Avatar

Játék kifestős

Színezés a női főszereplő az avatar

Színezés a női főszereplő az Avatar Értékelés: 3/10

Játék színezés a női főszereplő az avatar

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a szín a fő női karakter, az úgynevezett Neitiry a sci-fi film ”Avatar” James Cameron. Alkalmazásához a színt, kattints az egér színpalettát, hogy a bal szélen a képernyőt, és felhívja egy elemet a másik után ez a kép. Annak érdekében, hogy ne feledjük, hogy ezek a karakterek mind a kék, de lehet kreatív és festék más színekkel. A ruhákat és ékszereket lehet festeni a kívánt színeket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 15696 alkalommal online. Osztályozás 1307 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 478 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 15696 szer
Színezés a női főszereplő az Avatar

A színezés tevékenység a fő női karakter, az úgynevezett Neitiry a film a szerelemről és az ökológia. A karakter, aki kék bőr. A bátor harcos lány, aki küzd, hogy megvédje a világot a támadás az emberek. Ebben a játékban lesz képes festeni színeket a kívánt színeket, a bőr, a ruhák és ékszerek hordozó lány a videoklipeket. Egy tevékenység, amely serkenti a szellemi fejlődését a gyermekek, akik nyugodtan használja ezt a tevékenységet igazítani őket.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színezés a női főszereplő az Avatar a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kifestős flash játék neve Színezés a női főszereplő az Avatar. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színezés a női főszereplő az Avatar, és összefüggésben áll a Kifestős. Az új játék Színezés a női főszereplő az Avatar az egyik legjobb játék az Kifestős megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színezés a női főszereplő az Avatar, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színezés a női főszereplő az Avatar
VISSZA

Kifestős legtöbbet játszott játékok

Színezés Kép Avatar JÁTÉKRA ►

Színezés kép avatar

4
4 a 10 - 1454 szavazat
Játszott
24340
szer

Ebben a játékban, akkor a színes kép, ahol láthatjuk a főszereplők a film Avatar, Jake és Neytiri. Ebben a játékban, akkor a színes kép, ahol láthatjuk a fő karakter Avatar (James Cameron film). Ehhez kattints a színt az egérrel, és festeni egy képet, elem, hogy a szín, kattintson a tételt. Akkor lehet kreatív a színek, de tudod, hogy a legtöbb szervezet az idegenek ebben a filmben kék. Az emberek elérése nehéz bolygó lakott egy faj, hogy akar-e maradni a ...

Színezés hercegnő JÁTÉKRA ►

Színezés hercegnő

4
4 a 10 - 1302 szavazat
Játszott
23322
szer

A hercegnő a vár megy sétálni, de a színek nélküli világban, meg kell festeni a képet fekete-fehér, a szép királyságot, és a kertek. Ebben a játékban, azt javasoljuk, a kihívás, ahol van, hogy színes a kép egy hercegnő, amikor sétálni a palota kertjében. Festeni a képet, akkor kattintsunk az egér egy színpalettát található a bal oldalon a képernyő, válassza ki a kívánt elemet festeni, kattintson az egérrel. Szép táj, hogy szüksége van a segíts ...