Ingyenes Játékok

Színezés Látvány Avatar

Játék kifestős

Színezés látvány avatar

Színezés Látvány Avatar Értékelés: 5/10

Játék színezés látvány avatar

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tetszik a film Avatar? Ebben a játékban élvezheti színezés egy jelenetet a film Avatar. Ebben a jelenetben, akkor láthatjuk, hogy Neitiry tanítja Jake hogyan kell íjászat vadászat. A színes kép, meg kell adnunk egy színt, kattintson az egyik a színpaletta az egérrel, és amikor kiválasztotta a színt, fesse át a fehér rész a rajz. A játék lényege, hogy színes a fekete-fehér kép. Festék színe a kép színek nélkül. Az egyik kedvenc tevékenysége a gyermekek, ebben az esetben elsősorban a jelenet a legnagyobb bevételt hozó film minden idők.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14140 alkalommal online. Osztályozás 1467 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 548 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14140 szer
Színezés Látvány Avatar

Játék festeni egy képet, színezés egy jelenetet a film Avatar. A jelenet így a két főszereplő Jake és Neitiry. Az emberek érkeznek a bolygó lakott egy faj emberek kék bőr. Meg kell dolgozni a bányák egy értékes ásvány-és szembe ezeket az embereket. A főhős a film a figyelmet a probléma a világ, és segít nekik, hogy ne, hogy elpusztítsa a környezetet. A végén a két főszereplő beleszeret egymással. Ez a film a környezet megóvása és a szeretet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színezés Látvány Avatar a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kifestős flash játék neve Színezés Látvány Avatar. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színezés Látvány Avatar, és összefüggésben áll a Kifestős. Az új játék Színezés Látvány Avatar az egyik legjobb játék az Kifestős megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színezés Látvány Avatar, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színezés Látvány Avatar
VISSZA

Kifestős legtöbbet játszott játékok

Színezés Kép Avatar JÁTÉKRA ►

Színezés kép avatar

4
4 a 10 - 1454 szavazat
Játszott
24340
szer

Ebben a játékban, akkor a színes kép, ahol láthatjuk a főszereplők a film Avatar, Jake és Neytiri. Ebben a játékban, akkor a színes kép, ahol láthatjuk a fő karakter Avatar (James Cameron film). Ehhez kattints a színt az egérrel, és festeni egy képet, elem, hogy a szín, kattintson a tételt. Akkor lehet kreatív a színek, de tudod, hogy a legtöbb szervezet az idegenek ebben a filmben kék. Az emberek elérése nehéz bolygó lakott egy faj, hogy akar-e maradni a ...

Színezés hercegnő JÁTÉKRA ►

Színezés hercegnő

4
4 a 10 - 1302 szavazat
Játszott
23322
szer

A hercegnő a vár megy sétálni, de a színek nélküli világban, meg kell festeni a képet fekete-fehér, a szép királyságot, és a kertek. Ebben a játékban, azt javasoljuk, a kihívás, ahol van, hogy színes a kép egy hercegnő, amikor sétálni a palota kertjében. Festeni a képet, akkor kattintsunk az egér egy színpalettát található a bal oldalon a képernyő, válassza ki a kívánt elemet festeni, kattintson az egérrel. Szép táj, hogy szüksége van a segíts ...