ALT DE LA IMAGEN

Uno kártyajáték

Játék Kártya

Uno kártyajáték

Uno kártyajáték Értékelés: 6/10

JÁTÉK UNO KáRTYAJáTéK

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A klasszikus vonal Uno kártyajáték. You play 3 több játékos ellen, ez esetben a számítógépet. Meg játszott az egérrel, és a cél a játék, hogy engedje el a kártyát, mielőtt a többit. lesz magasabb pontokat. A játék érkezik Disney.co.uk Játékok.

Szer Játszott:

Ez a játék már játszott 1665696 alkalommal online. Osztályozás 946 a A Legjobb Ingyenes Játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 95500 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 1665696 szer
Uno kártyajáték

UNO, kártyajáték, kártya játékok, online játék, Uno kártyajáték,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Uno kártyajáték a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kártya flash játék neve Uno kártyajáték. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Uno kártyajáték, és összefüggésben áll a Kártya. Az új játék Uno kártyajáték az egyik legjobb játék az Kártya megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Uno kártyajáték, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Uno kártyajáték
VISSZA

Kártya legtöbbet játszott játékok

Golf Pasziánsz JÁTÉKRA ►
4
4 a 10 - 1682 szavazat
Játszott
33128
szer

Mozgás a kártyákat a kupac aljára. Csak áthelyezni a kártyát, amely egy ponttal több vagy kevesebb, mint a legfelső lapot a pakli. Azt is nyílt fedett kártya, és ez a rakás.

Hiányosságok Pasziánsz JÁTÉKRA ►
6
6 a 10 - 1345 szavazat
Játszott
28918
szer

Rendezze el a kártyákat úgy, hogy a kártya minden sora megy a 2-K, és az egyforma. Ha van egy rés a jobb oldalon egy kártyát, akkor lehet áthelyezni a kártyára, hogy az egyforma, és egy ponttal magasabb. Amikor a szakadék a bal álláspontját, akkor léphet a 2 is. Ha nem tud mozgatni, nyomjuk meg a gombot a Shuffle Shuffle a kártyákat, amelyeket nem a sorrendben.

13 a nyertes! JÁTÉKRA ►
4
4 a 10 - 673 szavazat
Játszott
18726
szer

Üres a mező! Kombinálja kártyák, amíg eléri a 13! Útmutató: 13 kap egy vagy két lapot! Az ász egy, a király 13, a Queen a 12, a lovag a 11. és a kártyákat a számokat, hogy azok megfelelnek-e szám-érték. Kombájn és egyértelműen a táblázatban!