Ingyenes Játékok

UNO kártyajáték

Játék kártya

Uno kártyajáték

UNO kártyajáték Értékelés: 6/10

Játék uno kártyajáték

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A klasszikus UNO kártyajáték játszani online. Ön ellen játszik 3 másik szereplő, ebben az esetben a számítógép nem mind a három karakter. A játék az egér és a cél a játék fut ki a lapjait. Meg fog keresni pontokat. A játék érkezik Disney.co.uk Games. Meg kell tenni a kártyák azonos színű, vagy ugyanazt a számot, amely felett jelenik meg a halom levelet. Rengeteg speciális kártyák, mint a joker, amely lehetővé teszi, hogy tegyen semmilyen kártya, hagyja elmozdulás irányát változtathatja meg a játék. Tetszeni fog játszani a kártyákat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 1680058 alkalommal online. Osztályozás 2 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 191644 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 1680058 szer
UNO kártyajáték

Játssz UNO online. Card játék, ahol van, hogy hagyja az összes kártyát az asztalra. A cél az, hogy az első, hogy csökken minden kártyát az asztalra. Meg kell nézni a felső lapot, hogy milyen színű és számát, hogy van, hogy egy csepp az azonos színű, vagy ugyanannyi, mint ezt. Vannak, amelyek a különleges dolgokat, mint a büntetés, a változás irányát, vagy ugrik játékosok. Nagyon szórakoztató és addiktív, jön ez a változata a klasszikus tábla játék, de a Disney karaktereket. Biztos, hogy kiad egy jó kis móka.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott UNO kártyajáték a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kártya flash játék neve UNO kártyajáték. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve UNO kártyajáték, és összefüggésben áll a Kártya. Az új játék UNO kártyajáték az egyik legjobb játék az Kártya megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett UNO kártyajáték, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

UNO kártyajáték
VISSZA

Kártya legtöbbet játszott játékok

Golf Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Golf pasziánsz

4
4 a 10 - 3434 szavazat
Játszott
40644
szer

Mozgassa az összes kártyát, hogy terjednek a képernyőn, hogy a paklit. Egyszerre csak mozog egy kártyát, ami magasabb, vagy alacsonyabb, mint a felső kártyát a halom a megfelelő pontot. Azt is hozzá írni tükrözött a fedélzeten. Tekintse rajz kártyákat, és használja őket, hogy eltávolítja a többi kártyát az asztalra. A cél az, hogy tisztítsa meg a teljes táblázat a kártyákat, amelyek széles körben elterjedt. A single player játék egy kis móka ...

Hiányosságok Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Hiányosságok pasziánsz

6
6 a 10 - 2770 szavazat
Játszott
36207
szer

Rendezze el a kártyákat úgy, hogy a kártya minden sora megy a 2-K, és az egyforma. Ha van egy rés a jobb oldalon egy kártyát, akkor lehet áthelyezni a kártyára, hogy az egyforma, és egy ponttal magasabb. Amikor a szakadék a bal álláspontját, akkor léphet a 2 is. Ha nem tud mozgatni, nyomjuk meg a gombot a Shuffle Shuffle a kártyákat, amelyeket nem a sorrendben.

13 a nyertes! JÁTÉKRA ►

13 a nyertes!

4
4 a 10 - 1368 szavazat
Játszott
24486
szer

Üres a mező! Kombinálja kártyák, amíg eléri a 13! Útmutató: 13 kap egy vagy két lapot! Az ász egy, a király 13, a Queen a 12, a lovag a 11. és a kártyákat a számokat, hogy azok megfelelnek-e szám-érték. Kombájn és egyértelműen a táblázatban!