Ingyenes Játékok

Elsődleges Színek

Játék kártya

Elsődleges színek

Elsődleges Színek Értékelés: 5/10

Játék elsődleges színek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A stratégiai játék, ahol meg játszani kártyákat és színes golyók. Ön újrafelhasználhatók tile, megszüntetve a márványokat minden csempe. Még 300 másodperc a csempe és 3 lifes. Ha az idő alatt, akkor add be a 300 pontot kapott pontszám. Win a játékot a legalacsonyabb pontszámot. Válassza ki a kártyát, és töltse ki az PRISMA colours. Ezután távolítsa el a golyók.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16017 alkalommal online. Osztályozás 1186 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1036 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16017 szer
Elsődleges Színek

Elsődleges színek, kártyák, márványokat, add,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Elsődleges Színek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kártya flash játék neve Elsődleges Színek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Elsődleges Színek, és összefüggésben áll a Kártya. Az új játék Elsődleges Színek az egyik legjobb játék az Kártya megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Elsődleges Színek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Elsődleges Színek
VISSZA

Kártya legtöbbet játszott játékok

UNO kártyajáték JÁTÉKRA ►

Uno kártyajáték

6
6 a 10 - 191644 szavazat
Játszott
1682310
szer

A klasszikus UNO kártyajáték játszani online. Ön ellen játszik 3 másik szereplő, ebben az esetben a számítógép nem mind a három karakter. A játék az egér és a cél a játék fut ki a lapjait. Meg fog keresni pontokat. A játék érkezik Disney.co.uk Games. Meg kell tenni a kártyák azonos színű, vagy ugyanazt a számot, amely felett jelenik meg a halom levelet. Rengeteg speciális kártyák, mint a joker, amely lehetővé teszi, hogy tegyen semmilyen kártya, hagy ...

Golf Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Golf pasziánsz

4
4 a 10 - 3434 szavazat
Játszott
43180
szer

Mozgassa az összes kártyát, hogy terjednek a képernyőn, hogy a paklit. Egyszerre csak mozog egy kártyát, ami magasabb, vagy alacsonyabb, mint a felső kártyát a halom a megfelelő pontot. Azt is hozzá írni tükrözött a fedélzeten. Tekintse rajz kártyákat, és használja őket, hogy eltávolítja a többi kártyát az asztalra. A cél az, hogy tisztítsa meg a teljes táblázat a kártyákat, amelyek széles körben elterjedt. A single player játék egy kis móka ...

Hiányosságok Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Hiányosságok pasziánsz

6
6 a 10 - 2770 szavazat
Játszott
37999
szer

Rendezze el a kártyákat úgy, hogy a kártya minden sora megy a 2-K, és az egyforma. Ha van egy rés a jobb oldalon egy kártyát, akkor lehet áthelyezni a kártyára, hogy az egyforma, és egy ponttal magasabb. Amikor a szakadék a bal álláspontját, akkor léphet a 2 is. Ha nem tud mozgatni, nyomjuk meg a gombot a Shuffle Shuffle a kártyákat, amelyeket nem a sorrendben.