Ingyenes Játékok

13 a nyertes!

Játék kártya

13 a nyertes!

13 a nyertes! Értékelés: 4/10

Játék 13 a nyertes!

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Üres a mező! Kombinálja kártyák, amíg eléri a 13! Útmutató: 13 kap egy vagy két lapot! Az ász egy, a király 13, a Queen a 12, a lovag a 11. és a kártyákat a számokat, hogy azok megfelelnek-e szám-érték. Kombájn és egyértelműen a táblázatban!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 25196 alkalommal online. Osztályozás 721 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 1368 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 25196 szer
13 a nyertes!

kártyákat, 13, világos, kártyázás, szórakozás, ügyesség, gyorsaság,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 13 a nyertes! a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kártya flash játék neve 13 a nyertes!. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 13 a nyertes!, és összefüggésben áll a Kártya. Az új játék 13 a nyertes! az egyik legjobb játék az Kártya megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 13 a nyertes!, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

13 a nyertes!
VISSZA

Kártya legtöbbet játszott játékok

UNO kártyajáték JÁTÉKRA ►

Uno kártyajáték

6
6 a 10 - 191644 szavazat
Játszott
1680905
szer

A klasszikus UNO kártyajáték játszani online. Ön ellen játszik 3 másik szereplő, ebben az esetben a számítógép nem mind a három karakter. A játék az egér és a cél a játék fut ki a lapjait. Meg fog keresni pontokat. A játék érkezik Disney.co.uk Games. Meg kell tenni a kártyák azonos színű, vagy ugyanazt a számot, amely felett jelenik meg a halom levelet. Rengeteg speciális kártyák, mint a joker, amely lehetővé teszi, hogy tegyen semmilyen kártya, hagy ...

Golf Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Golf pasziánsz

4
4 a 10 - 3434 szavazat
Játszott
41426
szer

Mozgassa az összes kártyát, hogy terjednek a képernyőn, hogy a paklit. Egyszerre csak mozog egy kártyát, ami magasabb, vagy alacsonyabb, mint a felső kártyát a halom a megfelelő pontot. Azt is hozzá írni tükrözött a fedélzeten. Tekintse rajz kártyákat, és használja őket, hogy eltávolítja a többi kártyát az asztalra. A cél az, hogy tisztítsa meg a teljes táblázat a kártyákat, amelyek széles körben elterjedt. A single player játék egy kis móka ...

Hiányosságok Pasziánsz JÁTÉKRA ►

Hiányosságok pasziánsz

6
6 a 10 - 2770 szavazat
Játszott
36838
szer

Rendezze el a kártyákat úgy, hogy a kártya minden sora megy a 2-K, és az egyforma. Ha van egy rés a jobb oldalon egy kártyát, akkor lehet áthelyezni a kártyára, hogy az egyforma, és egy ponttal magasabb. Amikor a szakadék a bal álláspontját, akkor léphet a 2 is. Ha nem tud mozgatni, nyomjuk meg a gombot a Shuffle Shuffle a kártyákat, amelyeket nem a sorrendben.